Hit & Run 2. sezon için Netflix'ten haber geldi!

Suç-gerilim dizisi "Hit & Run"dan haber var! Dizinin 2. sezonu ile ilgili merakla beklenen karar çıktı! Buna göre Hit & Run 2. sezon olmayacak! Detaylar...

The Killing ve Fauda'nın yapımcılarının arkasında olduğu suç-gerilim dizisi "Hit & Run"dan haber var!

HIT & RUN SERÜVENİ SONA ERDİ!

Netflix'ten gelen haber ne yazık ki dizi fanlarını üzecek! 06 Ağustos 2021 tarihinde ilk sezonuyla izleyici karşısına yapım, yayıncı dijital platform Netflix'ten yeni sezon onayını alamadı ve resmen iptal edildi! Buna göre Hit & Run 2. sezon olmayacak!

Jeopolitik casusluk geriliminin iptal haberi böylelikle ilk sezonun yayınlanmasının 1.5 ay sonrasında gelmiş oldu.

Lior Raz, Sanaa Lathan, Kaelen Ohm, Moran Rosenblatt, Gregg Henry gibi isimleri oyuncu kadrosunda bulunduran yapım resmi incelemeler ve izleyici geri bildirimlerinden olumlu puanlar toplamıştı. Ancak pandemiden etkilenen ilk sezonu New York ve İsrail'de çekilen dizinin masraflı bir iş olduğu ve bu durumun iptal kararında etkili olduğu belirtiliyor.

Dizinin 9 bölümden oluşan ilk sezonunun yapımı, koronavirüs pandemisinin de etkisiyle yaklaşık 3 yıl sürdü.

YARATICI İSİMLER EN AZ 2-3 SEZON İSTİYORDU

Dizinin sorumlu isimleri Dawn Prestwich ve Nicole Yorkin, geçtiğimiz haftalarda verdikleri bir röportajda ilk sezon sonunda gelişen olaylar ışığında diziyi en az iki ya da üç sezon sürdürmeyi umduklarını söylemişlerdi.

21-09/21/hit-run-dizisi.jpeg

Hit & Run'ın hikayesi; eşinin ölümünün ardındaki gerçeği arayan bir adamın, kendini New York'tan Tel Aviv'e uzanan, sırlar ve entrikalarla örülmüş tehlikeli bir ağın ortasında bulmasını konu ediniyor.

İsrailli tur rehberi Segev'in dünyası, Amerikalı eşinin New York'taki dans seçmelerine katılmak üzere evden ayrılmasının ardından yaşanan trajediyle kaosa sürükleniyor.

Avi Issacharoff, Lior Raz, Dawn Prestwich ve Nicole Yorkin'den oluşan bir yazar ekibinin senaryosunu kaleme aldığı dizinin oyuncu kadrosunda Lior Raz (Segev Azulai), Sanaa Lathan (Naomi Hicks), Kaelen Ohm (Danielle Wexler), Moran Rosenblatt (Tali Shapira), Gregg Henry (Martin Wexler), Lior Ashkenazi (Assaf), Gal Toren (Ron Harel), Neta Orbach (Ella) gibi isimler yer alıyor.

21-09/21/hit-run-foto.jpeg

Projenin yürütücü yapımcı kadrosu ise Issacharoff, Raz, Prestwich ve Yorkin ile birlikte Artists First'ten Kimberlin Belloni, Peter Principato, Itay Reiss ile Mandeville Films'ten David Hoberman, Todd Lieberman ve Laurie Zaks'dan oluşuyor.

"Hit & Run" (Netflix) Türkçe Alt Yazılı Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin