Masumlar Apartmanı 39. Bölüm 2.fragmanı Yayında! Yine Şaşıracağız

Masumlar Apartmanı 39. Bölüm 2.fragmanı da geldi. Yeni fragmanda Han dikkat çekiyor. Peki Han eve geri döndü mü yoksa dönmedi mi?

Masumlar Apartmanı 39. Bölüm 2.fragmanı da yayınlandı. Yeni bölüm bugün yayınlanacak. Yeni sezonun da 2.bölümü olacak olan 39.bölüm, nefesleri kesecek gibi duruyor. Geçen gün yeni bölümden paylaşılan ilk fragmana yer vermiştik. Sonrasında ise olacakları ele almıştık.

Şimdi ikinci fragman geldi ve yine olacakları ele alacağız. İkinci fragman çok önemli detaylar veriyor. Onu da belirterek dizinin yeni bölümünde neler olacağı kısmına geçelim. Beklentilerimizi daha da arttıran bir fragman ile karşı karşıyayız.

Masumlar Apartmanı 39. Bölüm 2.fragmanı ve Olacaklar

İkinci fragman, birinci bölümün kaldığı yerden devam ediyor. Birinci bölümün sonunda Han, evde banyo kapısında çöküp kalmıştı. Rüya’yı içerden çıkardıktan sonra Han’ın eve geri döneceğini düşündük.

Ablası, babası, Gülben destek olsa ve konuşsa da Han beklendiği gibi eve geri dönmüyor. Yeniden evden ayrıldığını göreceğiz.

Burada ayrıca Rüya etkeninin nasıl öne çıkacağı da tartışılıyor. Rüya bir yandan Han’ın peşinde. Fakat Han uzak duruyor. Anıl’ın bu konuda Rüya’yı uyardığını görüyoruz.

Sonrasında kadraja Naci takılıyor. Hastanede olduğunu gördüğümüz isim büyük bir ihtimalle geri dönecek. Ama ne zaman ne şekilde döneceği konusunda bilgi yok.

Son olarak Esat ve Gülben karakteri var. Esat ile Gülben, Esat’ın annesine rağmen yine beraber gibi gözüküyor. Ama bir yandan da Esat’ın annesinin Gülben’in yanına geldiğini görüyoruz.

Bu kanatta da neler yaşanacağını yakın bir zamanda öğreneceği diyebiliriz. Masumlar Apartmanı 39. Bölüm 2.fragmanı ile ortaya çıkan gelişmeler bunlar. Dizi nasıl devam edecek ve daha ne sürprizler olacak bilemiyorum.

39.bölümden sonra yaşanacak olan gelişmeler, dizinin ilerleyişi konusunda önemli bilgiler verecektir.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin