Hit & Run suç dizisi bol gerilim ve aksiyon vadediyor!

The Killing ve Fauda'nın yapımcılarından yeni dizi... Suç ve gerilim öğelerini harmanlayan Netflix dizisi "Hit & Run" 1. sezonuyla başladı. Detaylar...

Volkan Küçükel
08 Ağustos 2021 - 15:13
Kültür Sanat

The Killing ve Fauda'nın yapımcılarından yeni dizi...

Suç ve gerilim öğelerini harmanlayan Netflix dizisi "Hit & Run" 1. sezonuyla başladı.

Bir adamın öldürülen karısına olan sonsuz sevgisini ve bedeli ne olursa olsun bu ölümün ardındaki gerçeği ortaya çıkarmak için çıktığı karanlık yolculuğu anlatan, gizemlerle dolu dizinin ilk sezon bölümleri 06 Ağustos 2021 Cuma gününden itibaren izlenebiliyor.

Fauda ve The Killing'in yaratıcılarının imzasını taşıyan çift dilli gerilimin sezonu, süreleri 40 ila 58 dakika arasında değişen 9 bölümden oluşmakta.

21-08/08/hit-run-1-sezon.jpeg

"HIT & RUN" KONUSU

Dizide; eşinin ölümünün ardındaki gerçeği arayan bir adamın, kendini New York'tan Tel Aviv'e uzanan, sırlar ve entrikalarla örülmüş tehlikeli bir ağın ortasında bulmasını konu ediniyor.

İsrailli tur rehberi Segev'in dünyası, Amerikalı eşinin New York'taki dans seçmelerine katılmak üzere evden ayrılmasının ardından yaşanan trajediyle kaosa sürükleniyor.

Avi Issacharoff, Lior Raz, Dawn Prestwich ve Nicole Yorkin'den oluşan bir yazar ekibinin senaryosunu kaleme aldığı dizinin oyuncu kadrosunda Lior Raz (Segev Azulai), Sanaa Lathan (Naomi Hicks), Kaelen Ohm (Danielle Wexler), Moran Rosenblatt (Tali Shapira), Gregg Henry (Martin Wexler), Lior Ashkenazi (Assaf), Gal Toren (Ron Harel), Neta Orbach (Ella) gibi isimler yer alıyor.

21-08/08/hit-run-poster.jpeg

Mike Barker, Hardiman Neotas ve Rotem Shamir'in yönetmen koltuğunda oturdukları ilk sezonun bölüm isimleri "Vur ve Kaç", "Aşk ve Kayıp", "Dostlar ve Düşmanlar", "Haneye Tecavüz", "Aile", "Saklambaç", "Tamamlayıcı Kısım", "Düzyazı ve Dezavantaj", "Ara ve Yok Et" olarak sıralanıyor.

"Hit & Run" (Netflix) Türkçe Alt Yazılı Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin