Aşk Mantık İntikam 8.bölüm Fragmanı Yayınlandı! Yeni Bölüm Bilgileri

Aşk Mantık İntikam 8.bölüm fragmanı yayına açıldı. Yeni fragman sadece ama sadece Esra ile Ozan'a odaklanılmış bir mini fragman. İşte olacaklar.

Oğulcan Özsezgi
09 Ağustos 2021 - 00:14
Gündem

Dolu dizgin bir yaz dizisi olmaktan çıkan ve ciddi bir reyting kitlesi olan sezon dizilerine dönen Aşk Mantık İntikam, heyecanlı bölümlerle yoluna devam ediyor. Dizinin yeni bölümleri tabii ki merak ediliyor ve geniş bir hayran kitlesi tarafından da bekleniyor ama bir değişiklikte dikkat çekmekte. Mesela Aşk Mantık İntikam 8.bölüm fragmanı yayınlandı.

Aslında dizinin fragmanlarının bu kadar hızlı yayınlandığını görmüyorduk. Daha geç yayınlanan ve genelde dizinin yeni bölümüne bir ya da iki gün kala yayınlanan fragmanlara alışmıştık. Fakat bayram haftasında gelen eleştirilerden mi bilinmez ama iki haftadır kısa da olsa fragmanlar yeni bölümlerin ardından kısa süre içerisinde yayınlanıyor. Neyse buraya takılmayalım ve geçelim yeni bölümde neler olacağı konusuna.

Aşk Mantık İntikam 8.bölüm Fragmanı ve Son Bölümde Olacaklar

Fragman çok kısa ama sadece Esra ve Ozan’a odaklanılmış olan bir fragman. Sadece Esra ve Ozan var ve Esra’nın Ozan’ı yakından takip ettiğini görüyoruz. Amaç Ozan ile Çağla arasında bir şey var mı yok mu bunu öğrenmek. Bunu öğrenmek için Esra, Ozan’ı bir hayli sıkıştırıyor.

Sonunda ısrarları da sonuç veriyor. Ozan arabayla Esra’yı bıraktığı sırada, son anda Esra’ya Çağla ile aralarında bir şey olmadığını söylüyor. Zaten fragman da burada son buluyor. İkili arasında bir engel yok gibi duruyor ama dizi bu ya daha neler yaşanacak bilmiyoruz.

Aşk Mantık İntikam 8.bölüm fragmanı bu açıdan oldukça olumlu ama şu da var ki Ozan ile Esra yeniden evlenir ya da bir çift olurlarsa konu bitecek. Bir de bu açıdan bakmak lazım. Hikaye nasıl gelişir ve bu çekişme daha nasıl devam eder göreceğiz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin