Hızlı ve Öfkeli Casus Yarışları 6. ve final sezonu detayları!

Hızlı ve Öfkeli: Casus Yarışları (Fast & Furious Spy Racers)'nın 6. ve final sezonu bölümleri Netflix'e geldi. 6. sezon konusu, fragmanı, bölümleri...

Ülke tehlikedeyken casus yarışçılarının son bir görevi var...

Gişe rekorları kıran popüler filmlerle ünlenen Hızlı ve Öfkeli evreninde geçen sürükleyici animasyon dizisi "Hızlı ve Öfkeli: Casus Yarışları (Fast & Furious Spy Racers)"nın 6. ve final sezonu bölümleri Netflix'e geldi.

Bir devlet kurumunun, genç sürücü Tony Toretto ve heyecan peşindeki arkadaşlarını gizli kimlikle yasa dışı bir yarış çetesine sızıp casusluk yapmaları için işe almasıyla gelişen olayları izlediğimiz dizinin final sezonu "Hızlı ve Öfkeli: Eve Dönüş (Fast & Furious Spy Racers: Homecoming)" ismiyle lanse edildi.

İlk beş sezonu 8 bölümden oluşan yapımın final sezonu 12 bölümden oluşuyor.

HIZLI VE ÖFKELİ: CASUS YARIŞLARI 6. SEZONDA NELER OLACAK?

Peki, altıncı sezonda izleyiciyi neler bekliyor?

"Son birkaç yıl epey çılgın zamanlar yaşadık ancak bu başka gibi..."

Final sezonunda; gelmiş geçmiş en zorlu rakipleriyle mücadele eden Casus Yarışçılar, Alpler'den Kuzey Kutbu'na ve Los Angeles'a dek uzanan bir macerada dünyayı turluyor.

22-01/04/fast-furious-spy-racers-afis.jpeg

HIZLI VE ÖFKELİ: EVE DÖNÜŞ BÖLÜMLERİ

24'er dakikadan oluşan 6. sezon bölümleri "Külleme Günü", "Kar Deliliği", "Rafaela'nın İntikamı", "Otobanda Eğlence", "Patlama", "Erime", "Hollywood'da Yeni Bir Başlangıç", "Visa'nın Peşinde", "Oyun", "Petrol ve Su", "Hollywood'a Veda - 1. Kısım", "Hollywood'a Veda - 2. Kısım" şeklinde sıralanıyor.

Sezonun açılış bölümünde; Stres altındaki Casus Yarışçılar, birimin "Külleme Günü" kutlamasında biraz gevşemeyi ve bir şeyleri patlatmayı umuyor. Ancak eğlenceleri kısa ömürlü oluyor.

22-01/04/fast-furious-spy-racers-izle.jpeg

Universal Pictures & DreamWorks Animation Television ortak yapımcılığında hazırlanan dizinin seslendirme kadrosunda Tyler Posey (Tony Toretto), Charlet Chung (Margaret "Echo" Pearl), Renée Elise Goldsberry (Ms. Nowhere), Jorge Diaz (Cisco Renaldo), Camille Ramsey (Layla Gray), Luke Youngblood (Frostee Benson) gibi tanıdık isimler yer alıyor.

"Hızlı ve Öfkeli: Eve Dönüş" (Netflix) Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin