Norveç dizisi The Girl from Oslo nasıl bir yapım? Netflix dizisinin konusu ne?

Norveç ve İsrail ortak yapımı gerilim dizisi "The Girl from Oslo" Netflix'te yayınlandı. Bortført konusu, fragmanı, oyuncuları...

Teröristler tarafından yakalanan genç bir kız ve iki İsrailli hakkında Norveç ve İsrail ortak yapımı bir gerilim dizisi!

Pi ve iki İsrailli'nin Sina Çölü'nde IŞİD tarafından kaçırılması ve iki IŞİD mahkumun serbet bırakılmazsa ölümle tehdit edilmelerini konu edinen Netflix dizisi "The Girl from Oslo" 1. sezonuyla Netflix platformunda yayınlandı.

Orijinal ismi "Bortført" olan yapımın sezonu toplam 10 bölümden oluşuyor.

Kyrre Holm Johannessen & Ronit Weiss-Berkowitz ikilisinin yaratıcısı olduğu dizinin 1. sezonunun bölüm süreleri 33 ile 36 dakika arasında değişiyor.

"THE GIRL FROM OSLO" DİZİSİNİN KONUSU NE?

The Girl from Oslo'da kısaca; kızı kaçırılan Norveçli bir diplomatın, eski arkadaşlarının ve büyük bir sırrın kızının serbest bırakılmasına yardımcı olacağı umuduyla Orta Doğu'ya gitmesine ve sonrasında yaşananlara tanıklık ediyoruz.

Mısır'ın Sina bölgesinde tatilde olan Pia ve arkadaşlarının IŞİD tarafından kaçırılması ve terörist grubun, rehinelerin serbest bırakılması karşılığında ağır isteklerde bulunması sonrasında bakalım ne gibi gelişmeler yaşanacak?

22-01/04/what-happened-in-oslo-afis.jpeg

"THE GIRL FROM OSLO" OYUNCULARI

Dizinin oyuncu kadrosu şu isimlerden oluşuyor:

- Anneke von der Lippe (Alex)
- Amos Tamam (Arik)
- Raida Adon (Layla)
- Andrea Berntzen (Pia)
- Shadi Mar'i (Yusuf)
- Daniel Litman (Nadav)
- Anders T. Andersen (Karl)
- Rotem Abuhab (Dana)
- Jameel Khoury (Bashir)
- Abhin Galeya (Abu Salim)
- Hisham Suliman (Ali)
- Shaniaz Hama Ali (Selma)
- Vered Feldman (Anat)
- Boaz Konforty (Grant)
- André Sørum (Sidi)
- Hitham Omari (Karim)

22-01/04/what-happened-in-oslo-dizi.jpeg

Drama-Team & Monster Scripted AS iş birliğiyle hazırlanan yapımın bölümlerinin yönetmen koltuğu ise Uri Barbash & Stian Kristiansen ikilisine emanet.

"What Happened in Oslo (Bortført)" Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin