Masumlar Apartmanı Yayınlanacak mı? (4 Ocak 2022)

Masumlar Apartmanı 54.bölüm bugün yayınlanacak mı belli oldu. Dizinin yeni bölümü için son bilgiler ve yayın akışı noktasında merak edilen detaylar.

Salı günlerinin en iddialı yapımı olan Masumlar Apartmanı, en son 53.bölümüyle ekranlara gelmişti. Gülben’in yeniden ablasının yanına apartmana taşınması, Han’ın Ceylan ile barışması derken dizinin son bölümü de bir hayli hareketli ilerledi. Dizinin hayranlarının ise merak ettiği önemli bir konu var. 4 Ocak 2022 yani bugün Masumlar Apartmanı yayınlanacak mı? 54.bölüm ekranlara gelecek mi?

Aslında dizi her hafta yayınlanıyor biliyorsunuz ama bu hafta durum biraz daha farklı. Bu hafta yılbaşı haftası olduğundan dolayı, birçok dizinin iptal edildiğini gördük. 2 hafta kadar ara veren çok yapım oldu. Masumlar Apartmanı da ara veren yapımlardan biri.

Masumlar Apartmanı Bu Hafta Yok!

Yılbaşı arasından dolayı, dizinin 54.bölümü bu hafta yayınlanmayacak. TRT 1 yayın akışına baktığımız zaman Masumlar Apartmanı yerine bu hafta Mahrem yapımının yayınlandığını göreceğiz.

Mahrem yapımından sonra, Türk Sineması “Kovan” yapımı yayınlanacak. Sonrasında ise 112 Acil Çağrı ekranlara gelecek.

22-01/04/masumlar-apartmani.jpg

Dizinin 54.bölümünün ise önümüzdeki hafta yayınlanması bekleniyor. Burada kötü bir haberimiz daha olduğunu da ekleyelim. Dizinin yeni bölümü bu hafta yayınlanmadığı gibi, çekimlere de ara verildiği için yeni bölüm fragmanı da yayınlanmadı.

Yeni bölüm fragmanının ne zaman yayınlanacağı konusunda da bilgi yok. Muhtemelen hafta sonuna kadar yeni bölüm için herhangi bir fragman göremeyeceğiz gibi. Yeni bölüm fragmanı ve yayın tarihi hakkında daha fazla bilgi paylaşıldığında biz de bilgi vereceğiz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin