Haluk Bilginer’in Baba Dizisine İddialı Bir İsim Daha Katılıyor

Haluk Bilginer’in başrolde yer alacağı Show TV'nin yeni iddialı dizisi Baba için detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Şimdi de diziye iddialı bir ismin daha katılacağı söylendi.

Yılbaşından önce ilk tanıtımı yayınlanan ve Haluk Bilginer’i gördüğümüz Baba dizisi, Show TV’nin bu sezon sunacağı diziler arasında en çok merak ettiğimiz dizi oldu. Dizinin oyun kadrosu ve konusu noktasında çok fazla şey bilinmiyor olsa da Haluk Bilginer’in yeniden ekranlara dönecek olması bile büyük bir beklenti yaratmıştı.

Bir yandan yayın tarihi yaklaşırken bir yandan da dizinin üzerinde dolaşan sır bulutları da aralanmaya başladı. Yeni oyuncular bir bir ortaya çıkıyor. İddialara göre yapıma son katılacak isim de Hakan Kurtaş olacak.

Baba Dizisinde Yeni İsim Hakan Kurtaş!

Dizinin konusu hakkında yeni öğrendiğimiz detaylarla başlayalım. Ortaya çıkan bilgilere göre Haluk Bilginer dizide Emin Saruhanlı karakterine hayat verecek. Ünlü isim kardeşiyle görüşmeyen birini canlandıracak.

Kardeşi Mehmet Ali ile görüşmeyen Emin Saruhanlı’nın hayatı ise yaşanan bir uçak kazasıyla değişecek. Kazada Mehmet Ali karakteri ölecek ve Emir Saruhanlı için yeni dönemin başladığı görülecek.

Dizide Hakan Kurtaş’ın ise Mehmet Ali karakterinin ortağını canlandırması bekleniyor. İlhan ismiyle göreceğimizi öğrendiğimiz karakter, dizinin en önemli isimlerinden de biri olacak deniyor.

Yeni oyuncuların bir bir kadrosuna katıldığı görüldüğü Baba yapımının bu sezon içerisinde yayınlanmasını bekliyoruz. Dizinin konusu ve oyuncuları konusunda tüm bu iddialar ne zaman yanıt bulacak ve resmi detaylar ne zaman açıklanacak bilmiyoruz.

Ama ilk tanıtımın yayınlanmış olması bile birçok noktada dizinin hazır olduğunun sinyallerini veriyor. Yayın tarihi ya da bahsettiğimiz bu detaylar için yeni bilgiler açıklanacak olursa, yine yeni bilgileri de sizlerle paylaşacağız. Şu an için yayınlanan ilk tanıtımı sizlere sunalım.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin