2022'de BluTV'de Neler Olacak?

2022'de BluTV'de beler yayınlanacak belli oldu. Yılın ilk günlerinde yapılan paylaşımlara göre 2022'de BluTV'de neler göreceğiz? İşte iddialı projeler.

Dijital platformların bir bir öne çıktığı şu günlerde, en iddialı platformlardan biri olan BluTV yeni yıla hızlı girdi. Platformun geçtiğimiz gün yaptığı paylaşımıyla beraber yeni sezonda neler yayınlayacağı ortaya çıktı. 2022'de BluTV'de neler olacak? Hangi yapımların devam sezonları gelecek? Yayınlanan videoya göre sorunun cevaplarını arayalım.

2022'de BluTV'de Neler Var?

Baştan şunu belirtelim ki yeni sezonda çok iddialı diziler için devam sezonlarının geldiğini göreceğiz. 2022 bu açıdan bir hayli zengin bir yıl olacak diyebiliriz.

Paylaşılan videoya göre yeni sezonda göreceğimiz ilk iddialı yapım BÖRÜ 2039 olacak. Yeni konusu ve konseptiyle dizinin devam ettiğini göreceğiz.

Yine iddialı yapımlardan bir diğeri de Alef olacak. Yine platformun devam eden projelerinden biri olarak karşımıza çıkacak.

Sokağın Çocukları 4.sezon da 2022'de BluTV'de yer alacak yapımlar arasında bulunuyor.

En çok ilgi çekeceklerden biri olarak düşündüğümüz bir diğer yapım ise “Bizden Olur mu?” yapımı. İlk etapta YouTube üzerinden yayınlanan bir interaktif dizi olarak karşımıza çıkan “Eee Sonra?” dizisinin yeni isimle BluTV üzerinden yayınlanmaya devam edeceğini göreceğiz.

Başrolde yer alan Sarp Bozkurt ve Deniz Işın da yine dizide devam eden isimler olacak.

Bir başka yapıma geçtiğimiz zaman Aynen Aynen yapımını görüyoruz. 7.sezon ile yapım BluTV’de yer almaya devam edecek.

Gülmek isteyenler için Doğu 2.sezonunun da 2022'de BluTV'de yer alacak iddialı yapımlardan biri olacağını hatırlatalım.

Platformda en büyük değişikliklerden biri ise “40” yapımında olacak. 40 bundan böyle BluTV’de devam edecek. Cansu Canan Özgen’in sunacağı programda konuk ise ilk bölüm için Acun Ilıcalı olacak.

Mesut Süre’nin sunumuyla Yalnızım Mesut Bey, Masal Şatosu 2.sezon, İlk ve Son 2.sezon da 2022'de BluTV'de yer alacak diğer yapımlar olacak.

Yeni yılın da yine dolu dolu geçeceğini söyleyebiliriz. Başka sürprizler olur mu derseniz yıl uzun daha çok şey görebiliriz derim.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin