İlk ve Son 2.sezon Kesinleşti! Ne Zaman Gelecek?

İlk ve Son 2.sezon yayın tarihi belli oldu. BluTV paylaşımı sonrasında ortaya çıkan detaylar ve dizinin yeni sezonunun ne zaman yayınlanacağı konusunda son gelişmeler.

BluTV’nin 2021 yılında en çok konuşulan yapımlarından biri olmayı başaran İlk ve Son dizisi, çok konuşuldu ve etkili bir sezon geçirdi ama dizi beklenenden daha kısa sürdü. Haliyle izleyenlerde ikinci sezon beklentisi oluştu. İlk ve Son 2.sezon ne zaman gelecek sorularını gördük.

Dizinin yeni sezonunu konusunda bu zamana kadar net bir açıklama ise yoktu. Yeni sezonun gelişi bekleniyordu ama ne zaman yayınlanacağı netlik kazanmamıştı. İşte bu konuda ilk paylaşım geldi.

İlk ve Son 2.Sezon, 2022’de BluTV’de Olacak

İyi bir devam sezonu olarak geleceği düşünülen 2.sezon için ilk paylaşım BluTV’den geldi. Platform yeni yıla girilmesiyle beraber, yeni yılda yayınlanacak olan içerikler hakkında bilgilerin paylaşıldığı bir video yayınladı.

Yeni yıl içerikleri için paylaşılan videoda İlk ve Son 2.sezon da yer aldı. Dizinin devam sezonunun geleceği de böylece kesinlik kazanmış oldu.

Fakat burada bir püf nokta daha var. Dizinin geleceği kesinlik kazandı ama diğer birçok yapımın devam sezonu hakkında bilgiler gösterilmesine karşın, İlk ve Son için herhangi bir parça ya da ön izleme gösterilmedi.

22-01/04/lk-ve-son-2sezon-3.jpg

Haliyle buradan da anladığımız henüz dizinin çekimlerinin de yapılmadığı. Açıkçası dizinin ne zaman yayınlanacağı konusunda da tek bildiğimiz 2022 yılının gösterilmiş olması.

Yeni sezonun konusu noktasında ise bir değişiklik bekleniyor. Yeni sezonda farklı bir çiftin hikayesinin anlatılacağı düşünülüyor. Özge Özpirinçci ve Salih Bademci’nin canlandırdıkları ve ilk sezona damga vuran karakterler yerine dizide yeni isimlerin ve yeni karakterlerin yer alacağı düşünülüyor.

Bu konuda da bir bilgi geldiği zaman yine ekleyeceğiz. Şu an çekim tarihi konusunda da en ufak bir bilgi söz konusu değil.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin