Hizmetçiler Çiçek (Aleyna Solaker) kimdir?

Kanal D ekranlarının yeni dizisi Hizmetçiler'in oyuncuları izleyicilerde merak uyandırıyor. Hizmetçiler Çiçek kimdir? Gerçek adı, yaşı, dizileri... İşte tüm merak edilenler.

Merve Mutlu
06 Mart 2020 - 19:48
Yeni Bölüm

Oyuncu kadrosunda: Algı Eke, Selen Domaç, Aleyna Soker, Deniz Baysal, Seçkin Özdemir ve Ali İl gibi isimlerin yer aldığı Kanal D'nin yeni dizi projesi Hizmetçiler başlıyor. Ekranların iddialı dizileri arasına girmeye hazırlanan Hizmetçiler'in Çiçek'i kimdir? Gerçek adı nedir? İşte tüm detayları!

Hizmetçiler Çiçek kimdir?

20-03/06/icek-1583517855.png

Üvey oğlu Armağan en değerlisi olan Belkıs Sipahioğlu'nu karşısına alarak oğluna aşık olmuştur ve en büyük sınavlarından birini verecek olan hizmetçilerden biridir..

Hizmetçiler dizisinde Çiçek karakterini Aleyna Solaker canlandırmaktadır. 

Aleyna Solaker kimdir?

20-02/26/aleyna-solake.jpg

Aleyna Solaker, 1994 yılında İstanbul’da doğmuştur. Eğitimine Bilgi Üniversitesi’nde Tiyatro Eğitimi bölümünde devaam etmektedir. Mankenlik yapan güzel oyuncu ilk olarak 6 yaşında iken Kuş Dili dizisinde rol almıştır. Ardından Dersimiz Atatürk sinema filminde oynamıştır. Kırgın Çiçekler dizisi ile tanınmıştır.

Hizmetçiler'in Çiçek'i basın tanıtımından: 

“Bir farkım yok sizden. Ben de pek çoğunuz gibi sevmediğim bir işte çalışıyorum. Siz bir plazada çalışıyorsunuz ben bir evde. Aslında aynı işi yapıyoruz. Hepimiz birilerinin hizmetçileriyiz. Benim hayatımda bir de aşk var. Anneme göre olmaması gereken, bana uymayan. Davulun bile dengi dengine çalmadığı. Ama gel de kalbime anlat sen bunları.”⠀ 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin