Hizmetçiler Atiye (Algı Eke) kimdir?

Kanal D ekranlarının yeni dizisi Hizmetçiler'in oyuncuları izleyicilerde merak uyandırıyor. Hizmetçiler Atiye kimdir? Gerçek adı, yaşı, dizileri... İşte tüm merak edilenler.

Merve Mutlu
06 Mart 2020 - 15:49
Yeni Bölüm

Oyuncu kadrosunda: Algı Eke, Selen Domaç, Aleyna Soker, Deniz Baysal, Seçkin Özdemir ve Ali İl gibi isimlerin yer aldığı Kanal D'nin yeni dizi projesi Hizmetçiler başlıyor. Ekranların iddialı dizileri arasına girmeye hazırlanan Hizmetçiler'in Atiye'si kimdir? Gerçek adı nedir? İşte tüm detayları!

Hizmetçiler Atiye kimdir?

20-03/06/atiye-1583498452.png

Alper ve Aslı Coşkun çiftinin evinde çalışmaktadır. Bu mutsuz ailenin bir de çocuğu vardır ve Atiye kendi çocuğu gibi bakmaktadır. Ancak kendisi çocuk hasreti çekmektedir...

Hizmetçiler dizisinde Atiye karakterini Algı Eke canlandırmaktadır. 

Algı Eke kimdir?

20-02/26/algi-eke.jpg

16 Eylül 1985 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Aslen Artvinlidir. Annesini 2013 yılının yaz aylarında kaybetmiştir. Cağaloğlu Anadolu Lisesi'nden mezun olduktan sonra üniversite eğitimi için Berlin'e gitmiş, burada dramaturji okumuştu

Hizmetçiler Atiye basın bülteninden: 

“Çok şükür diyorum her gün. Hiç de gocunmuyorum hizmetçi olduğum için. Ne gocunacağım. Aç değilim açıkta değilim. Bir de kocam var... Dalyan gibi. Tek bir eksiğim var şu kucağımda tutacağım bir bebe… Onu da nasip ederse valla dünyada benden mutlusu olmaz.”

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin