Afili Aşk dizisi final yapıyor! Son bölüm ne zaman?

Kanal D'nin sevilen dizisi Afili Aşk ekranlara veda ediyor.

Merve Mutlu
06 Mart 2020 - 15:22
Gündem

Kanal D ekranlarının bir yaz dizisi olarak başlayan romantik komedi türündeki dizisi Afili Aşk'tan AyKer fanlarına üzücü haber geldi. Bir süredir reytingleri düşüşte olan dizi ekran macerasını noktalamaya hazırlanıyor. 

20-03/06/afilii.png

Fakir bir kız olan ve fabrikada çalışan Ayşe ile onun patronunun oğlu olan Kerem'e iftira atması sonucu evlenmeleri ve sahte olan evliliklerinin zamanla aşka dönüşerek gerçek olmasını konu alan dizi, uzun bir süre yayın hayatına devam etti. Normalde yalnızca bir yaz dönemi projesi olarak kalacak olan dizi, kış sezonunda da izleyicisi ile buluştu. Ancak AyKer'in hikayesinde sona gelindi...

Afili Aşk final yapıyor! Son bölüm ne zaman?

20-03/06/afili-ask.jpg

Başrollerinde Burcu Özberk ile Çağlar Ertuğrul'un yer aldığı, Uğur Uzunel, Taner Rumeli, Altan Erkekli, Ozan Dağgez, Serkay Tütüncü gibi isimlerin de kadrosunda bir araya geldiği Afili Aşk dizisi ARC Yapım/Fatih Enes Ömeroğlu'nun yapımcılığında hazırlanarak Çarşamba akşamlarında yayınlanıyordu. Reytinglerin düşmesi ile günü değişerek Cumartesi gününe alınan dizi daha sonra da yarın akşam başlayacak olan Hizmetçiler adlı yeni diziye yer açmak için perşembe akşamına alındı. Reytinglerdeki eski başarısını elde edemeyen dizi hakkında final kararı çıktı. Afili Aşk 38. bölümünde ekranlara veda edecek. 19 Mart akşamı yayınlanacak olan final bölümünü sakın kaçırmayın!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin