Hizmetçiler Ela (Deniz Baysal) kimdir?

Kanal D'nin yeni dizisi Hizmetçiler'in Ela'sı kimdir? Gerçek adı, yaşı, dizileri.. İşte tüm merak edilenler..

Merve Mutlu
06 Mart 2020 - 15:04
Yeni Bölüm

Kanal D ekranlarının Seçkin Özdemir, Ali İl, Algı Eke, Deniz Baysal, Selen Domaç ve Aleyna Solaker'li yeni dizisi Hizmetçiler'in hikayesi ve oyuncuları oldukça merak uyandırıyor. Hizmetçiler Ela kimdir? Gerçek adı nedir? İşte tüm merak edilenler.

Hizmetçiler Ela kimdir?

20-03/06/y-ela-1583495471.png

Kendi küçük dünyasında mutluyken bir anda kendini çok zengin bir ailenin hizmetçisi olarak bulur. Çalıştığı ev de Cennet Konutları adlı lüks site de sanılandan çok daha fazla sır barındırır.. Yiğit ve Gülseren çiftinin konağında çalışan Ela, Yiğit beyin hatalarına susmak zorunda kalsa da Gülseren hanım kendisini zor durumda bırakacaktır. 

Hizmetçiler dizisinde Ela karakterini Deniz Baysal canlandırmaktadır.

Deniz Baysal kimdir?

 20-02/26/eniz.jpeg

İlk ve ortaokul öğrenimini Karşıyaka İlköğretim Okulu'nda tamamladı. Teğmen Ali Rıza Akıncı Anadolu Lisesi'nden mezun oldu. 10 yıl boyunca Karşıyaka Belediye Tiyatrosu'nda görev aldı. Celal Bayar Üniversitesinde Uluslararası Ticaret okuyan oyuncu birbirinden başarılı projelerde yer aldı. 

Hizmetçiler Ela basın bülteninden:

Benim küçük, kendi halinde sıradan bir hayatım vardı. Zengin bir ailenin yanında hizmetçi olacağım aklımın ucundan bile geçmezdi. Hayat bazen bize seçim yapma şansı vermez. Ben de aradığım cevaplara ulaşmak için ne gerekiyorsa onu yaptım. O cevaplar da beni yeni sorulara, yeni bilinmezlere sürükledi.”⠀

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin