Love 101 dizisinin 2. sezon onayı çıktı!

Geçtiğimiz yaz yayınlanan Netflix dizisinin yeni sezonu geliyor.

Merve Mutlu
06 Mart 2020 - 14:17
Gündem

Oyuncu kadrosunda; Kubilay Aka, Pınar Deniz, Alina Boz, Mert Yazıcıoğlu, Kaan Urgancıoğlu, İpek Filiz Yazıcı, Selahattin Paşalı, Bade İşçil gibi isimleri bir araya getiren Netflix dizisi "Love 101'in yeni sezonu olacak mı?" sorusu uzun süredir kafaları karıştırıyordu. 

20-03/06/love-101.jpg

En sevdikleri öğretmenlerinin okuldan ayrılmaması için plan yapan 17 yaşındaki bir grup öğrenci, hocalarını okula yeni gelen basketbol koçuna aşık etmeye çalışırken aşkı keşfetmelerini konu alan dizi ilk sezonu ile çok konuşulmuştu. Kimilerinin ilgisini çeken kimilerinin ise çok sıradan bulduğu dizinin yeni sezon onayı çıktı.

Love 101 yeni sezon ne zaman gelecek?

20-03/06/love101.jpg

Netflix'in ilk Türkiye yapımı dizilerinden biri olan Love 101, Meriç Acemi'nin yazdığı,  Ahmet Katıksız'ın yönettiği dizi için 2. sezon onayı alındı.  nisan ayında  İlk sezonunu yayınlayacak olan dizinin yeni bölüm çekimlerinin ise haziran ayında başlaması planlanıyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin