Hizmetçiler Hacer (Selen Domaç) kimdir?

Kanal D ekranlarının yeni dizisi Hizmetçiler'in oyuncuları izleyicilerde merak uyandırıyor. Hizmetçiler Hacer kimdir? Gerçek adı, yaşı, dizileri... İşte tüm merak edilenler.

Merve Mutlu
06 Mart 2020 - 13:06
Yeni Bölüm

Oyuncu kadrosunda: Algı Eke, Selen Domaç, Aleyna Soker, Deniz Baysal, Seçkin Özdemir ve Ali İl gibi isimlerin yer aldığı Kanal D'nin yeni dizi projesi Hizmetçiler başlıyor. Ekranların iddialı dizileri arasına girmeye hazırlanan Hizmetçiler'in Hacer'i kimdir? Gerçek adı nedir? İşte tüm detayları!

Hizmetçiler Hacer kimdir?

20-03/06/hizmetciler-hacer.jpg

Belkıs Sipahioğlu’ların evinde temizlikçi olarak çalışmaktadır. Çocukluğunda besleme olarak eve giren Hacer şimdi de evin hizmetçisidir ve ev sahiplerinin bütün kirli dünyalarını bilse de susar. 

Hizmetçiler dizisinde Hacer karakterini Selen Domaç canlandırmaktadır. 

Selen Domaç kimdir?

20-02/26/selen.jpg

18 Kasım 1981 İstanbul doğumludur.  Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümünde eğitim alan oyuncu Yeter dizisinde rol aldı. 

"Hizmetçiker Hacer" basın bülteninden:

“Belkıs Sipahioğlu’ların evine gelene kadar çocuktum aslında. Asıl hizmetçileri annemdi. Sonra annem bir bez tutturdu elime, tozları aldım. Sonra bir kova verdiler yerleri sildim. O kapıdan çocukluğumu dışarıda bırakarak girdim. Önce beslemeleri sonra hizmetçileri oldum.”⠀

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin