Mucize Doktor Damla kimdir? Gerçek adı, yaşı, dizileri...

Fox'un sevilen dizisi Mucize Doktor'un kadrosuna yeni bir isim daha katıldı. Mucize Doktor Damla kimdir? İşte tüm merak edilenler..

Merve Mutlu
06 Mart 2020 - 10:12
Yeni Bölüm

Fox ekranlarında yayınlanan The Good Doctor uyarlaması Mucize Doktor dizisi oldukça büyük bir izlenme oranı yakaladı. Oyuncuları da hikayesi kadar beğenilen dizinin kadrosuna yeni bir isim katıldı. Mucize Doktor Damla kimdir? Yaşı, gerçek adı, dizileri... İşte tüm merak edilenleri!

Mucize Doktor Damla kimdir?

20-02/28/damla-1582880418.png

Damla, Beyhayat hastanesinde göreve yeni başlayan asistan doktordur. Oldukça hırslı ve rekabetçi bir doktordur. Ali Vefa ile yarışan Damla, Nazlı tarafından yakın takibe alınır..

Mucize Doktor dizisinde Damla karakterini Merve Dizdar canlandırmaktadır.

Merve Dizdar kimdir?

20-02/28/merv.jpg

Merve Dizdar, 1986 yılında İzmir’de doğmuştur. Eğitimini Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümü’nde tamamlamıştır.
İlk oyunculuk deneyimini 2010 yılında rol aldığı Kavak Yelleri dizisi ile yaşamış; Arkadaşlar İyidir, Kertenkele, Beş Kardeş ve Doksanlar dizilerinde rol almıştır.
Show Tv ekranlarında yayınlanan; başrolü Sinem Kobal ve Birkan Sokullu’nun paylaştığı Yüz Yüze dizisinin kadrosunda yer almakta veYeşim karakterini canlandırmaktadır. Merve Dizdar; Organik Aşk Hikayeleri, Yok Artık 2, Körfez, Mandıra Filozofu ve Bir Ses Böler Geceyi filmlerinde rol alarak sinema dünyasına da adım atmıştır.

Son dönemlerde Alice Müzikali ve Eltilerin Savaşı sinema filmi ile daha da ünlenmiştir. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin