La casa de papel 4. sezon fragmanı karşınızda! Kaos asıl şimdi başlıyor!

Fenomen dizi La casa de papel'in 3 Nisan 2020 tarihinde başlayacak 4. sezonu için resmi fragman yayınlandı! İşte heyecan dolu fragmanda dikkat çekenler...

Asıl kaos şimdi başlıyor!

Netflix'in dünya çapında fenomen haline gelen İspanya yapımı soygun dizisi "La casa de papel"ın 4. sezonu yaklaşıyor!

LA CASA DE PAPEL 4. SEZONDAN AKSİYON DOLU FRAGMAN!

Tüm bölümleri 03 Nisan 2020 Cuma günü yayınlanacak olan 4. sezon için ilk resmi fragman geçtiğimiz saatlerde yayınlandı ve hayranların heyecanlı bekleyişi bu aksiyon dolu fragmanla sanırız daha sabırsız bir hale geldi!

20-03/06/la-casa-de-papel-4-sezon-fotograf2-1583473974.jpg

Yeni fragmanda kaosun devam ettiği görülürken "Asıl kaos şimdi başlıyor" sloganıyla işlerin içinden çıkılması zor bir hale geldiği görülüyor.

Ekip, dış dünya ile mücadelesini sürdürürken kendi içinde de ciddi bir mücadele içine giriyor.

20-03/06/la-casa-de-papel-4-sezon-foto1.jpg

Elde ettiği izlenme sayılarıyla Netflix'e yeni rekorlar getiren; Uluslararası Emmy Ödülleri, Premios Iris ve Premios Fénix gibi organizasyonlardan en iyi dizi ödülüyle dönen La casa de papel'in yeni sezonu için Úrsula Corberó (Tokio), Miguel Herrán (Rio), Álvaro Morte (The Professor), Jaime Lorente (Denver), Esther Acebo (Estocolmo), Itziar Ituño (Raquel Murillo) gibi oyuncular geri dönerlerken; Pedro Alonso (Berlin) ve Alba Flores (Nairobi) de yeni sezonda gözükecek isimler.

La casa de papel (Netflix) 4. Kısım Türkçe Alt Yazılı Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin