Hotel Scarface kitabı dizi oluyor!

"Hotel Scarface: Where Cocaine Cowboys Partied and Plotted to Control Miami" isimli kitap dizi olarak televizyon ekranlarına uyarlanıyor.


16 Kasım 2017 - 14:50
Gündem

Yazar Roben Farzad'ın geçtiğimiz ay yayımlanan "Hotel Scarface: Where Cocaine Cowboys Partied and Plotted to Control Miami" isimli kitabı dizi oluyor!

Stone Village Television, kitabın televizyon ve film yayın haklarını satın alırken, ilk olarak kitabı limitli bir dizi olarak ekranlara uyarlamayı planlıyor.

"HOTEL SCARFACE" KONUSU

Yazar Roben Farzad'ın Stone Village'dan Scott Steindorff ve Dylan Russell ile birlikte yürütücü yapımcılığını üstleneceği dizinin hikayesi şöyle:

Daha önce ortaya çıkmamış belgelere ve özel röportajlara dayanan "Hotel Scarface: Where Cocaine Cowboys Partied and Plotted to Control Miami" kitabı bizleri 1970'lerin sonu, 1980'lerin başlarındaki Miami, Coconut Grove bölgesinin meşhur otel-gece kulübü The Mutiny'e ve dönemin gelişmelerinin perde arkasına götürüyor; araştırmacı gazetecilik detaylarıyla dönemin efsanevi karakterleri ve olaylarına bakış atılıyor.

Otel ve kulüple ilgili gün yüzüne çıkmamış detayları inceleyen Hotel Scarface; buraya sıklıkla uğrayanları ve kendisine uluslararası çapta tanınırlık sağlayıp sıcak bir nokta haline gelmesini sağlayan sarhoş edici enerjisine odaklanıyor.

Amerika'nın cinayet ve kokain merkezi haline gelen The Mutiny'nin şehrin arka planında torbacılar, tetikçiler, ünlüler ve çift taraflı ajanlar için nasıl bir ekosistem haline geldiğini öğreniyoruz.

Steindorff yeni projeleriyle ilgili şu ifadeleri kullanıyor:

"Dönemin aşırılıkları ve zenginlikleri hala aklımda canlı. O dönemde aşırı dozda kokain kullanmaktan dolayı neredeyse ölüyordum. Bu yüzden tehlikeyi biliyordum ve aklımı başına getiren şey de bu oldu.  

Bu dönemi ve bu karakterleri neredeyse Roben kadar uzun bir süre inceledim ve onunla bu hikayeyi anlatmaktan heyecan duyuyorum. "

Hotel Scarface'in dizi uyarlaması için senaryo geliştirme çalışmaları sürüyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin