House dizisinin başrolü belli oldu! Halit Ergenç Gregory House karakterini canlandıracak...

Büyük bir yankı uyandıran House uyarlaması yeni dizimizin başrol oyuncusu belli oldu! İşte merak edilenler...

Nurşah
23 Mayıs 2019 - 17:21
Gündem

Dünya çapında büyük bir ilgi gören ve geniş bir hayran kitlesine sahip olan House dizisinin uyarlamasının yapılacağı geçtiğimiz aylarda duyurulmuştu. Ülkemizdeki House hayranlarını meraklı bir bekleyişe sürükleyen dizinin ayrıntıları da giderek belli olmaya başladı! House dizisinin başrol oyuncusu da en sonunda netlik kazandı!

19-05/23/house-dizisinin-basrolu-belli-oldu.jpg

Halit Ergenç House dizisinde!

Hugh Laurie tarafından canlandırılan ve bir efsane haline gelen Gregory House karakteri için kiminle anlaşılacağı, yerli House dizimizin belki de en çok merak edilen soruları arasında yer alıyordu. Karga Seven Pictures imzası taşıyacak olan dizide, bu karakter için iki başarılı oyuncunun da adları geçiyordu: Halit Ergenç ve Ozan Güven...

19-05/23/house-md-halit-ergenc.jpg

Posta'da yer alan habere göre ise; rolün sahibi sevilen oyuncu Halit Ergenç oldu... Binbir Gece, Muhteşem Yüzyıl gibi dönemlerinin en çok izlenen yapımlarında rol alan Ergenç'i son olarak geçtiğimiz sene final yapan Vatanım Sensin dizisinde başrolde izlemiştik. Üstlendiği her rolle kendisine hayran bırakan oyuncunun, Dr. House dizisinde nasıl bir performans sergileyeceği ise şimdiden büyük bir merak konusu haline geldi. Konu ile ilgili olarak oyuncu veya yapım şirketinden herhangi bir resmi açıklama gelmedi. Gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin