Sorunlu dizi Lethal Weapon'ın geleceği belli oldu! 4. sezon olacak mı?

Sevilen film serisi Cehennem Silahı'nın dizi uyarlaması olan Lethal Weapon'ın geleceği için karar çıktı! Yayıncı kanal Fox, diziyi üç sezon sonunda iptal etti.

Popüler film serisi "Cehennem Silahı"nın dizi uyarlaması olan "Lethal Weapon"ın geleceği belli oldu.

LETHAL WEAPON İÇİN BEKLENEN İPTAL KARARI GELDİ!

25 Eylül 2018 - 26 Şubat 2019 tarihleri arasında 15 bölümlük üçüncü sezonuyla ekranlara gelen komedi soslu aksiyon dizisi resmen iptal edildi. Buna göre dizinin 4. sezonu olmayacak.

19-05/23/damon-wayans-lethal-weapon.jpg

LETHAL WEAPON BAŞROL OYUNCULARININ BİTMEK BİLMEYEN SORUNLARI!

Lethal Weapon son dönemde başrol oyuncularının özel durumları nedeniyle sıklıkla gündeme gelmişti. Birbirinden çok farklı karakterdeki iki dedektifin Los Angeles sokaklarında güçlerini birleştirerek birlikte çalışmasıyla başlayan olayları mizahı eksik etmeyerek izleyiciye sunan dizinin başrol oyuncularından Clayne Crawford setteki yakışıksız tutum ve davranışlarının ekibe zarar vermesi nedeniyle ikinci sezon sonunda oyuncu kadrosundan çıkarılmıştı.

Crawford'un boşluğunun American Pie yıldızı Seann William Scott ile kapatılması sonrasında gerçekleşen büyük değişim beraberinde yeni sezon onayını da getirmişti. Üçüncü sezon devam ederken bu kez diğer başrol oyuncusu Damon Wayans verdiği bir röportajda şeker hastalığını öne sürüp yoğun tempoyu kaldıramadığını ve 13 bölümün tamamlanmasının ardından diziye veda edeceğini duyurmuştu. Ancak Wayans sonrasında bu fikrinden vazgeçerek uzayan sezonda rol almaya devam etmiş hatta olası bir dördüncü sezona sıcak baktığını belirtmişti.

Lethal Weapon'ın üçüncü sezon finali, dördüncü sezon olasılığı için kapıyı açık bırakırken; Lethal Weapon yaratıcı/yürütücü yapımcısı Matthew Miller, Şubat ayı içinde yaptığı açıklamada dördüncü sezon için umutlu olduğunu ve olası yeni sezon için büyük planları olduğunu dile getirmişti.

19-05/23/lethal-weapon-dizisi.jpg

Lethal Weapon'ın üçüncü sezon finali rakamları dibi görse de sonraki bir haftalık izlenmeler göz önüne alındığında ortaya çıkan 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 1.2 reyting oranı ve 5.4 milyon izleyici sayısı kayda değerdi.

Özetlemek gerekirse; Lethal Weapon'ın iptal edilmesinde reytinglerden daha çok dizinin kamera arkasında yaşanan bitmek bilmeyen sorunlar ve çalkantılı olaylar etkili oldu.

Warner Bros. Television, Lin Pictures ve Good Session Productions ortak yapımcılığında hazırlanan dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca Keesha Sharp, Kevin Rahm, Jordana Brewster, Johnathan Fernandez, Dante Brown, Chandler Kinney, Michelle Mitchenor gibi isimler yer alırken; Miller, Dan Lin, Jennifer Gwartz ve McG ise yapımın yürütücü yapımcı kadrosunu oluşturan isimler.

"Lethal Weapon" 3. sezon fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin