House of Cards'ın spinoff dizisi yolda!

Gelecek sezon ekranlara veda edecek popüler dizi House of Cards'ın karakterleri ekranlarda yaşamaya devam edebilir!

Volkan Küçükel
31 Ekim 2017 - 15:28
Gündem

2018 senesi içinde 13 bölümlük 6. ve final sezonuyla ekranlara veda edeceği duyurulan Netflix'in Emmy ve Altın Küre ödüllü amiral gemisi niteliğindeki politik draması "House of Cards"ın dünyasına tamamen veda etmeyebiliriz!

Variety'nin edindiği bilgilere göre dünya çapında büyük ilgi gören dizinin uzantı dizi ya da dizileri yolda!

HOUSE OF CARDS SPINOFF'U İÇİN ADAY KARAKTERLER

Spinoff dizi projesi için kulislerde birden fazla karakterin ismi konuşulurken en çok ön plana çıkan karakterin Michael Kelly'nin hayat verdiği Doug Stamper olduğu belirtiliyor.

Stamper dizide Frank Underwood'un sağ kolu olarak biliniyor.

17-10/31/house-of-cards.jpg

Üzerine uzantı dizi kurulması planlanan tek karakter Stamper değil. Robin Wright'ın Claire Underwood'u ve Paul Sparks'ın hayat verdiği gazeteci yazar Thomas Yates karakteri diğer adaylar arasında bulunuyor.

Spin-off projesinde dümenin başındaki isim ise Eric Roth olacak. House of Cards'ın ilk dört sezonunda yürütücü yapımcı kadrosunda hizmet veren Roth kariyerinde The Curious Case of Benjamin Button, Forrest Gump, The Insider gibi ses getiren birçok filmin yazar ekibinde yer aldı. Roth şu sıralar TNT'nin yeni dizisi The Alienist ile meşgul.

17-10/31/netflix-dizileri.jpg

KEVIN SPACEY PROJEDE OLACAK MI?

Söz konusu olası projede House of Cards'ın başrolü ve yürütücü yapımcısı Kevin Spacey'i görüp göremeyeceğimiz konusunda bir bilgi yok.

Genellikle orijinal dizinin yapımcılarını yeni spin-off künyesinde görürüz ancak Star Trek: Discovery dizisinde rol alan aktör Anthony Rapp'in Spacey'e yönelik cinsel taciz iddiaları nedeniyle Spacey'in projenin dışında kalma ihtimali çok daha fazla görünüyor.

Netflix ve yapım şirketi Media Rights Capital'ın gündemindeki bu spinoff dizi projeleri konusunda taraflardan şimdilik bir açıklama ya da yorum gelmiş değil.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin