İnsanlık Suçu dizisinin yönetmeni kim oldu?

Pastel Film'in yeni sezon için hazırladığı İnsanlık Suçu dizisinin yönetmeni kim oldu? Geçtiğimiz günlerde belli olmaya başlayan dizinin yönetmeni Barış Yöş oldu.

Berfu Gürle
31 Ekim 2017 - 12:26
İptal - Onay

Kanal D ekranlarına yeni sezonda gelecek olan İnsanlık Suçu dizisinin yönetmeni kim oldu? Pastel Film'in yapımını üstlendiği dizide oyuncular için görüşmeler sürerken yönetmeni belli oldu.

İnsanlık Suçu'nun yapımcılığını Yaşar İrvül, senaryosunu Can Sinan üstleniyor. Dizinin yönetmenliğini ise geçtiğimiz hafta final yaparak sevenlerini üzen dizi Ateşböceği'nin yönetmeni Barış Yöş yapacak. Dizinin oyuncu kadrosu ile ilgili Gizem Karaca, Deniz Evin ve Ozan Güler ile görüşmelerin hala sürdüğü konuşuluyor. 

17-10/31/gizem-karaca.jpg

Dizi ile ilgili çalışmaların hız kazandığı bu dönemde bilgiler yakın bir zamanda netleşecek. Siz dizi severler ile paylaşacağız.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin