Housebroken dizisi 2. sezon onayını kaptı! Yeni sezon detayları!

Animasyon komedisi "Housebroken" yayıncı kanal Fox'tan 2. sezon onayını kaptı! Yeni sezon detayları burada...

Volkan Küçükel
10 Ağustos 2021 - 10:00
Kültür Sanat

Terapi köpeği Honey ve arkadaşları yeni serüvenler için geri dönüyor!

HOUSEBROKEN 2. SEZONUYLA YOLA DEVAM EDİYOR!

31 Mayıs 2021'de başladığı ekran macerasında ilk sezonunun sonuna yaklaşan animasyon komedisi "Housebroken" yayıncı kanal Fox'tan 2. sezon onayını kaptı!

Housebroken'ın yeni sezon onayı almasında güçlü reytinglerinin etkili olduğu belirtiliyor.

Veep'ten Gabrielle Allan, Jennifer Crittenden ve Clea DuVall üçlüsünün yaratıcısı olduğu dizinin 2. sezonunun ne zaman ekranlarda olacağı ve kaç bölümden oluşacağı ilerleyen aylarda duyurulacak.

Bir grup mahalle evcil hayvanını ve sokak hayvanlarını terapi gruplarının içinde ve dışında sorunları üzerinde çalışırken ekranlara yansıtan Housebroken; banliyölerde yaşam süren bir grup hayvanın ve komşuluk yapan insanların öyküsüne odaklanırken aynı zamanda toplumsal sorunlara eğlenceli ve eşsiz bir bakış atma iddiası taşıyor.

21-08/10/housebroken-fox-afis.jpeg

Housebroken aynı zamanda iddialı seslendirme kadrosu ile de dikkat çeken bir yapım. Dizinin seslendirme kadrosunda Lisa Kudrow (Honey), Nat Faxon (Chief), Will Forte (Shel), Tony Hale, Sharon Horgan (Tabitha), Jason Mantzoukas (The Gray One), Sam Richardson (Chico) ve Clea DuVall (Elsa) gibi isimler bulunuyor.

Fox Entertainment Başkanı Michael Thorn yeni sezon onayı gelişmesi ile ilgili yaptığı değerlendirmede "Aslında, kendi evcil hayvanlarımızdan daha komik olan tek hayvan, Housebroken'ın inanılmaz yetenekli kadrosunun üyeleridir. Gabrielle, Jennifer ve Clea, hepimizin içindeki nevrozlarla dalga geçmek için bu harika hayvan grubunu kullanarak mükemmel bir komedi ve şaşırtıcı karakterler sundular. Bento, Kapital ve Fox, bu muhteşem ekibin yer aldığı daha birçok komik bölümü sabırsızlıkla bekliyor" ifadelerini kullandı.

Kapital Entertainment & Fox Entertainment ortak yapımcılığında hazırlanan dizinin yürütücü yapımcı kadrosu ise Gabrielle Allan, Jennifer Crittenden, Clea DuVall, Sharon Horgan, Clelia Mountford, Aaron Kaplan ve Dana Honor'dan oluşuyor.

21-08/10/housebroken-izle.jpeg

Fox kanalı yakın bir geçmişte diğer animasyon dizileri The Great North ve Duncanville'i üçüncü sezonu için yenilemişti. Housebroken böylelikle kanalın yeni sezon onayı verdiği animasyon dizileri arasına katılmış oldu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin