Arka Sokaklar’da Çok Önemli Bir Ayrılık Daha Yaşanacak

Arka Sokaklar dizisinde 15 senedir yer alan bir ismin daha diziye veda edeceği ortaya çıktı. Peki diziye veda edecek olan bu isim kim olacak?

Oğulcan Özsezgi
10 Ağustos 2021 - 00:39
Gündem

15 koca sezonun arkasından artık değişim haberleri gündeme gelmeye başlayan Arka Sokaklar, adeta yaprak dökümüne başladı. Dizide veda eden isimlere sürekli yenileri eklenmeye devam ediyor. Yüsra Geyik, Onur Bay ve en son Merve Oflaz derken şimdi de Alp Korkmaz’ın diziye veda edeceği ortaya çıktı.

15 yıldır dizide yer alan karakterlerden biri olması nedeniyle ayrılık iddiası dizi gündemine bomba gibi düşen ismin dışında dizide farklı gelişmeler olduğu da söylenmekte.

Arka Sokaklar’da Ali Karakterine Veda mı Edeceğiz?

Yapılan haberlere göre Ali karakterini canlandıran Alp Korkmaz bu sefer diziden tamamen ayrılacak. Daha öncesinde de birkaç kez Ali’nin diziden ayrılacağı iddiaları gündeme gelmişti ama işin sonunda karakterin her seferinde dizide kaldığını görmüştük. Bu kez durumun değişeceği söyleniyor.

Ali’nin diziye veda etmesi, 15 yıldır dizide olan bir ismin daha diziye veda etmiş olması demek. Bunun nasıl karşılanacağından çok güç kaybeden dizinin nasıl güçleneceği merak ediliyor. Arka Sokaklar’ın güç kazanması için yeni oyuncuların geleceği söyleniyor.

21-08/10/arka-sokaklar-2.jpg

Hatta bazı isimlerin de tanıdık olduğu bilgisi var. Daha önce diziden ayrılan Metin karakterinin diziye geri döneceği iddiası başı çekiyor. Söylenene göre Metin diziye geri dönecek ve böylece Çoban ailesi, bir nevi devam etmiş olacak.

Diğer taraftan şimdiden iki yeni oyuncu olacağı iddiası da var. Bu oyuncuların kimler olacağı ve nasıl bir karakteri canlandıracağı ise bilinmiyor. Zaten yakın zamanda dizinin sezon çekimleri başlayacak. Çekimlerle beraber kimler gelecek ortaya çıkacaktır.

İddialı isimlerin Arka Sokaklar ekibine katılması gerekli gibi duruyor. 16.sezonda başarı yakalamak adına bu önemli bir kısım olarak gösterilebilir.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin