Better Call Saul yıldızı Bob Odenkirk'in son sağlık durumu nasıl?

Bob Odenkirk bilindiği üzere geçtiğimiz haftalarda çekim setinde fenalaşıp yığılmış ve hastaneye kaldırılmıştı. Better Call Saul'un yıldız isminin son sağlık durumu nasıl?

Volkan Küçükel
09 Ağustos 2021 - 12:14
Kültür Sanat

Saul Goodman iyiye gidiyor!

Breaking Bad'in spin-off dizisi Better Call Saul ile popülerliğini artıran yıldız oyuncu Bob Odenkirk bilindiği üzere geçtiğimiz haftalarda çekim setinde fenalaşıp yığılmış ve hastaneye kaldırılmıştı.

Odenkirk ilerleyen günlerde sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda küçük bir kalp krizi geçirdiğini duyururken "Küçük bir kalp krizi geçirdim ama iyi olacağım. Ameliyata gerek kalmadan tıkanıklığın üstesinden geldikleri için Rosa Etrada ve doktorlara çok teşekkür ederim. İyileşmek için biraz uğraşacağım ama yakın bir zamanda döneceğim" ifadelerini kullanmıştı.

BOB ODENKIRK'TEN SAĞLIK DURUMUNA GÜNCELLEME!

Hayranlarının meraklı bekleyişi sürerken Odenkirk'ten sağlık durumuna dair yeni açıklamalar geldi.

21-08/09/bob-odenkirk-foto.jpeg

58 yaşındaki oyuncu Twitter hesabından yaptığı yeni paylaşımda şu ifadelere yer verdi: "Her şey harika gidiyor. Bu, insanların dünyayı birazcık daha iyi bir yer haline getirdiğimde ısrar ettiği benim kendi 'Şahane Hayat' haftamdı. Vay canına! Teşekkürler, herkesi seviyorum ama beklentileri makul tutalım!"

Saturday Night Live eski yazarlarından biri olan Emmy ödüllü oyuncu Odenkirk, 27 Temmuz'da kalp krizi geçirdiği esnada dizinin 6. ve final sezonunun çekim setindeydi.

21-08/09/bob-odenkirk-foto-2.jpeg

BETTER CALL SAUL FİNAL SEZONU NE ZAMAN GELECEK?

Ufak çaplı avukat Jimmy McGill'in ahlak yoksunu "hukuk adamı" Saul Goodman'a dönüşümünü izlediğimiz Better Call Saul'un çekim takvimi Odenkirk'in sağlık durumunun gidişatına göre yeniden şekillenecek.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin