Hulu dizisi The Path 3. sezondan fragman ve poster geldi!

Aaron Paul'lu Hulu dizisi The Path'ın 3. sezonundan ilk fragman ve poster paylaşıldı.

Volkan Küçükel
21 Aralık 2017 - 00:57
Gündem

"Meyerism her zamankinden daha büyük, daha güçlü!"

Online yayın platformu Hulu'nun iki sezonu deviren ve 3. sezonu için geri sayıma başlayan dizisi "The Path"ın yeni sezonu için fragman ve poster paylaşıldı.

THE PATH 3. SEZON NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Jessica Goldberg'in yaratıcısı olduğu The Path'ın 13 bölümden oluşacak 3. sezonu 17 Ocak Çarşamba günü başlıyor.

THE PATH 3. SEZON POSTERİ

17-12/21/the-path-3-sezon-posteri.jpg

İlk iki sezonda olduğu gibi bu sezonun da ilk iki bölümü aynı gün Hulu abonelerine sunulacak. Sezonun kalan bölümleri haftalık olarak izleyicilerle buluşmaya devam edecek.

Emmy ödüllü Aaron Paul (Breaking Bad), Michelle Monaghan (True Detective) ve Hugh Dancy (Hannibal) üçlüsünü izlemeye devam edeceğimiz yeni sezon oyuncu kadrosunda Kyle Allen, Emma Greenwell (Shameless), Freida Pinto gibi isimler de yer alıyor.

Universal Television ve True Jack Productions ortak yapımcılığında hazırlanan The Path'in yürütücü yapımcı kadrosunda showrunner Jessica Goldberg ile birlikte Jason Katims ve Michelle Lee ikilisi yer alıyor.

Yeni sezon için yayınlanan iki dakika süreli fragmana bakalım...

"The Path" 3. sezon fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin