Hulu'nun yeni komedi dizisi Shrill'i tanıyalım!

Hulu yeni komedi dizisi Shrill'i duyurdu. Shrill dizisinin konusu, oyuncu kadrosu ve tüm detaylar...

Volkan Küçükel
01 Ağustos 2018 - 23:20
Kültür Sanat

Online yayın platformu Hulu yeni dizilerini duyurmaya devam ediyor. Saturday Night Live oyuncularından Aidy Bryant'ı başrolde izleyeceğimiz komedi türündeki yeni dizinin ismi: "Shrill"

SHRILL DİZİSİNİN ÇEKİMLERİNE BAŞLANIYOR!

Nisan ayından bu yana senaryosu üzerinde çalışılan ve prodüksiyonuna bu hafta Portland, Oregon'da başlanan dizinin yapımını Saturday Night Live efsanesini yaratan Lorne Michaels'ın Broadway Video'su (Portlandia), Elizabeth Banks & Max Handelman'ın Brownstone Productions'ı ve Warner Bros. Television üstleniyor.

18-08/02/shrill-dizisi.jpg

SHRILL DİZİSİ OYUNCU KADROSU

Aidy Bryant'ın (The Big Sick, Unbreakable Kimmy Schmidt, Girls) oyuncu olmasının yanında ortak yazarlık da yapacağı dizinin oyuncu kadrosunda Lolly Adefope (Miracle Workers), Luka Jones (People of Earth), Ian Owens (The Second City's Unelectable You) ve John Cameron Mitchell (Hedwig and the Angry Inch) gibi isimler de yer alıyor..

SHRILL DİZİSİNİN KONUSU NE?

Doğrudan dizi onayı alan Shrill'in hikayesi yazar, komedyen ve blogger Lindy West'in 2016'da yayımlanan çok satan anı kitabı Shrill: Notes from a Loud Woman'a dayanıyor. Hikayenin merkezinde dış görünümünü değil ama hayatını değiştirmek isteyen şişman bir genç kadın Annie (Bryant) var. Kötü erkek arkadaşlar, dengesiz ebeveynler ve mükemmelliyetçi bir patron. Çevresi böyleyken gazetecilik yapmaya çalışan Annie yakın zamanda kapasitesini keşfetmeye başlayacaktır.

18-08/02/shrill-lindy-west.jpg

KİM HANGİ ROLDE?

Oyuncu kadrosundaki diğer isimlerin rollerine bakacak olursak;

- Lolly Adefope; Annie'nin en iyi arkadaşı, aynı zamanda aynı odayı paylaştığı Fran,
- Luka Jones; Annie'nin erkek arkadaşı Ryan,
- Ian Owens; Annie'nin iş dışında da arkadaşlığını sürdürdüğü çalışma arkadaşı Amadi,
- John Cameron Mitchell; Annie'nin patronu Gabe karakterleriyle karşımızda olacaklar.

18-08/02/shrill-hulu.jpg

Kitabın ekran uyarlamasını Alexandra Rushfield, West ve Bryant üçlüsü gerçekleştirirken, Rushfield (Love, Parks and Recreation) aynı zamanda showrunner olarak görev yapıyor. Jesse Peretz (Girls, GLOW, Divorce) ilk bölümün, Carrie Brownstein (Portlandia) ise ikinci bölümün yönetmenliğini üstlenecek.

6 BÖLÜMLÜK İLK SEZON NE ZAMAN?

Sezonu 6 bölümden oluşacak dizi için Bryant'ın Saturday Night Live'dan ayrılmayacağı da gelen haberler arasında. Dizinin izleyiciyle ne zaman buluşacağı konusunda ise şimdilik bir açıklama yapılmış değil.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin