Efsane dizi ALF ekranlara geri dönüyor!

Dost canlısı uzaylı kahramanımız ALF yeniden dünyada! Bir döneme damga vuran ALF dizisi yeniden hayat buluyor. ALF dizisinin yeniden çevrim detayları...

Volkan Küçükel
01 Ağustos 2018 - 23:00
Kültür Sanat

ALF dünyaya dönüyor!

Bir döneme damga vurmuş ekran klasiği "ALF" dizisi görünen o ki pek yakında dirilen diziler kervanına katılacak!

Warner Bros. bünyesinde geliştirme çalışmalarına başlanan ALF dizisinde uzaylı yaratık kahramanımızı bu kez yeni bir aile ve çevresindeki yeni karakterlerle göreceğiz.

YENİ ALF DİZİSİNİN HİKAYESİ NE OLACAK?

The Hollywood Reporter kaynaklı habere göre; Melmac gezegeninden dünyaya gelip orta sınıf bir ailenin evine konuk olan dost canlısı uzaylı ALF'i (Alien Life Form) hikayesinin merkezine alan 80'li yılların unutulmaz sit-com'unun yeni versiyonunda kahramanımız dünyamızda bu kez yeni bir aileye konuk olacak.

18-08/01/alf-dizisi-nbc.jpg

AYNI İSİMLER KAMERA ARKASINDA

1986-1990 seneleri arasında NBC ekranlarına gelen orijinal dizinin yazarları Tom Patchett ve Paul Fusco yeniden çevrim projesinde de kamera arkasındaki ekipte olacaklar ancak görev tanımları henüz belli değil.

Orijinal dizide Alf'i oynatan kişi kuklacı Paul Fusco idi. Karakteri hareketli ve evin içinde yürüme sahneleri olduğunda ise geçtiğimiz yıllarda hayatını kaybeden 84 cm. boyundaki Macar aktör Michu Meszaros canlandırıyordu.

18-08/01/alf-oyuncu-kadrosu.jpg

Orijinal ALF'in oyuncu kadrosunda Max Wright, Anne Schedeen, Andrea Elson ve Benji Gregory gibi isimler yer alıyordu.

ALF DİZİSİ NE ZAMAN HANGİ KANALDA BAŞLAYACAK?

Proje henüz erken gelişim aşamasında. Mayıs ayından itibaren senaryo üzerinde kafa yorulmaya başlandığı belirtiliyor.

Dizinin izleyiciyle hangi kanal ya da dijital platformda buluşacağı şimdilik belirsiz. Yeni gelişmeleri bekliyor olacağız...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin