Melisa Şenolsun kimdir, kaç yaşında ve hakkında merak edilenler...

Nefes Nefesi adlı dizide canlandırdığı Rüya karakteri ile dikkatleri üzerine toplayan Melisa Şenolsun kimdir, kaç yaşında, dizileri ve hakkında merak edilenler!

Nurşah
01 Ağustos 2018 - 17:34
Gündem

Nefes Nefese dizisinin başarılı başrol oyuncusu Melisa Şenolsun kimdir? Şimdiye kadar rol aldığı diziler ve hakkında merak edilen her şeyi yazımızda bulabilirsiniz...

18-08/01/melisa-senolsun-kimdir-1533133584.jpg

Melisa Şenolsun kimdir?

24 Eylül 1996 tarihinde İzmir'de dünyaya gelen oyuncu an itibarıyla 22 yaşındadır. Bir ablası bir de abisi vardır. Abisi Efecan Şenolsun da oyunculuk yapmaktadır. İzmir Gelişim Koleji Anadolu Lisesi mezunudur. Lise yıllarındayken tiyatroya gönül veren Melisa Şenolsun, Uğur Mumcu Bornova Devlet Tiyatrosunda oyunculuk yapmaya başlamıştır. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro öğrencisidir.

 18-08/01/melisa-senolsun-kimdir.jpg

Günümüze dek çeşitli tiyatro oyunları ile kendisini gösteren oyuncunun ilk ekran deneyimi 2015 senesinde ekrana gelen Tatlı Küçük Yalancılar adlı dizide canlandırdığı Hande karakteri ile gerçekleşmiştir.

18-08/01/melisa-senolsun-dizileri.jpg

Melisa Şenolsun dizileri

-(2015) Tatlı Küçük Yalancılar
-(2016) Umuda Kelepçe Vurulmaz
-(2018) Nefes Nefese

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin