Merve Mutlu
23 Aralık 2020 - 12:00
Gündem

Gold Film tarafından yeni bir dizi hazırlığı daha başladığı haberi izleyicilerde büyük heyecan yaratmıştı. Detayları henüz bilinmeyen dizi için ünlü isimlerle görüşülürken Hülya Avşar'ın setlere dönmesi büyük heyecan yarattı. Yaşı 19 dizisinin çalışmaları devam ederken kadrodaki isimler belli olmaya devam ediyor.

20-12/23/yasi-19.png

Yaşı 19 adlı dizi projesi için kamera karşısına geçecek olan isimler büyük heyecan yarattı. Uzun süredir ekranlardan uzak duran ve dizi projeleri ile ilgilenmeyen Hülya Avşar'ı yeniden ekranlara döndüren dizinin kadrosunda yer alan diğer isimler de Deniz Çakır ve Selen Uçer olmuştu.

Hülya Avşar'lı yeni dizi Yaşı 19'un kadrosuna Tolga Güleç de katıldı!

20-12/23/tolga-gulecc.png

Hazırlıkları devam eden ve başrol isimleri ile büyük heyecan yaratan dizi projesinin kadrosuna katılan son isim de Rüçhan Çalışkur olmuştu. Projede yer alacağı kesinleşen bir diğer isim de Tolga Güleç oldu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin