Humans'ın yazarlarından yeni dizi: Better

Bilim-kurgu türündeki dizi Humans'ın yazarlarından Sam Vincent ve Jonathan Brackley'in arkasında olduğu Better dizisi duyuruldu. Better dizisinin konusu ne?

Geçmişinde yaptığı hataları telafi etmeye çalışan yozlaşmış bir polis dedektifi...

BBC One kanalı yeni dizi projesi "Better"ı duyurdu.

BETTER NASIL BİR DİZİ?

Bilim-kurgu türündeki dizi Humans'ın yazarlarından Sam Vincent ve Jonathan Brackley'in arkasında olduğu Better ile ilgili ilk detaylar şu şekilde:

Hikayesi Leeds'te geçen Better; bir kadının destansı dönüşümünü anlatırken şehrin ve çevresindeki kırsal alanın manzarasını arka plan olarak kullanan heyecan verici bir kurtuluş öyküsü olarak nitelendiriliyor.

Bir aile trajedisinin güç bela atlatılmasının ardından yozlaşmış bir polis dedektifi acı verici bir ahlaki uyanışa uğrar ve yirmi yıllık yanlışları düzeltmeye karar verir, ancak yeni keşfettiği vicdanını tatmin etmek kolay olmayacaktır.

Kurtuluşunun, bunca zamandır çalıştığı güçlü gangsteri, iktidara yükselmesine yardım ettiği birini ve kardeşi gibi sevdiği bir adamı alaşağı ettiğinde tamamlanacağını yavaş yavaş anlar.

21-04/07/bbc-one.jpg

Dizinin ilk sezonu 60'ar dakikalık 6 bölümden oluşuyor.

Better'ın yürütücü yapımcı kadrosu Jane Featherstone, Chris Fry, Lucy Dyke, Sam Vincent, Jonathan Brackley ve Mona Qureshi 'den oluşuyor.

Vincent ve Brackley yeni dizi projeleri hakkında şu ifadeleri kullanıyor:

21-04/07/sam_vincent_jon_brackley_humans.jpg

"Better dizisi, kötü bir insanın gerçekten iyi olup olamayacağının ve eğer öyleyse bunun nasıl olabileceğinin cevabını arıyor. Bu fikir yaklaşık on yıldır aklımızda ve nihayetinde bunu anlatabildiğimiz için çok şanslıyız."

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin