The Salisbury Poisonings yaratıcılarının yeni dizisi Blue Lights'ı tanıyalım!

The Salisbury Poisonings yaratıcıları Adam Patterson ve Declan Lawn ikilisinden BBC kanalı için yeni bir dizi geliyor: "Blue Lights"

The Salisbury Poisonings yaratıcıları Adam Patterson ve Declan Lawn ikilisinden BBC kanalı için yeni bir dizi geliyor: "Blue Lights"

BBC'DEN YENİ DİZİ: BLUE LIGHTS

Belfast'taki çaylak polis memurlarını hikayesinin merkezine alan diziye dair ilk detaylar şu şekilde:

Blue Lights'ın hikayesi; ön saflarda polis olmanın beraberinde bir dizi baskı ve tehlike demek olduğu günümüz Belfast'ında görev yapan çaylak polis memurlarının yaşadıklarına odaklanıyor.

21-04/07/adam-declan.jpg

Deneme süresi içindeki çaylak polis memurları kaotik bir ortamda mesleklerinin temellerini öğrenme aşamasındayken sürekli yeni tehditlerle yüzleşmek durumunda kalacaklardır.

Kapsamlı bir araştırma ve röportaj serisinden ve Kuzey İrlanda'da görevli polis memurlarının hizmet deneyimlerinden ilham alarak hazırlanan Blue Lights; aksiyonu bol, hızlı, korkutucu ve kimi zaman eğlenceli bir dizi olarak nitelendiriliyor.

Yapımın ilk sezonu 60'ar dakikalık 6 bölümden oluşuyor.

PROJENİN ARKASINDAKİ İSİMLER

STV Studios'un bir kolu olan Two Cities yapımcılığında hazırlanan dizinin yürütücü yapımcı kadrosu yaratıcılar Adam Patterson ve Declan Lawn ile birlikte BBC'den Tommy Bulfin, Two Cities Television'dan Stephen Wright ve Gallagher Films'ten Louse Gallagher'dan oluşuyor.

21-04/07/the-salisbury-poisonings-1617749516.jpg

Blue Lights'ın senaryosunu birlikte kaleme alan Patterson ve Lawn'ın yeni dizi projeleri hakkındaki görüşleri ise şöyle:

"Belfast bizim memleketimiz. Hikayesi bildiğimiz, sevdiğimiz şehirde geçen bir dizi yazabilmek hayatımızın en büyük ayrıcalıklarından biri ve gerçekten büyük bir zevk..."

Dizinin oyuncu kadrosu ve başlangıç tarihi önümüzdeki aylarda duyurulacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin