'I Am: Céline Dion' Prime Video'da seyirciyle buluşacak

Irene Taylor tarafından yönetmenliği üstlenilen 'I Am: Céline Dion', 25 Haziran'da Prime Video'da seyirciyle buluşacak. I Am: Céline Dion ne anlatıyor? I Am: Céline Dion ne zaman yayınlanacak?

Berfin Sengil
17 Nisan 2024 - 09:39
Viral

Akademi ödülü adayı Irene Taylor tarafından yönetilen I Am: Céline Dionikonik süperstar'ın hayat değiştiren hastalığıyla olan mücadelesine içten ve dürüst bir bakış sunuyor.

Hayranlarına bir aşk mektubu olarak sunulan bu ilham verici belgesel, Dion’un hayatını yönlendiren müziği ön plana çıkarırken aynı zamanda insan ruhunun dayanıklılığını da gözler önüne seriyor.

Amazon MGM Studios yapımı I Am: Céline Dion belgeselinin prodüksiyonunu Vermilion Films, Sony Music Vision ve Sony Music Entertainment Kanada üstleniyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin