I Feel Bad 2. sezon için çıkan karar şaşırtmadı!

Geçtiğimiz yılın son ayı içinde ilk sezonunu tamamlayan NBC komedisi I Feel Bad'in devam edip etmeyeceği netlik kazandı. Yapılan duyuruya göre I Feel Bad resmen iptal edildi.

NBC'nin ilk sezonunu aylar önce tamamlayan komedi dizisi "I Feel Bad"in geleceği belli oldu.

"I FFEL BAD" DEVAM ETMEYECEK!

Amy Poehler'in yürütücü yapımcılığını üstlendiği dizi, beklenen izlenme oranlarını yakalayamamasının etkisiyle resmen iptal edildi. Buna göre dizinin 2. sezonu olmayacak.

19-05/21/i-feel-bad-dizi.jpg

"I FEEL BAD" REYTİNGLERİ

Reytinglerinin başlangıcından itibaren sürekli düşüş göstermesi ve sezon sonlandığında bu düşüşün ilk bölüme kıyasla yüzde 50'yi geçen oranlarda gerçekleşmesi dizinin iptal edilme olasılığını fazlalaştırıyordu. Bu nedenle NBC'nin kararı pek şaşırtıcı olmadı.

"I FEEL BAD" KONUSU VE KADROSU

Universal Television, Paper Kite Productions, CannyLads Productions ve 3 Arts Entertainment ortak yapımcılığında, Orli Auslander romanı I Feel Bad: All Day. Every Day. About Everything'den ilham alarak senaryosunu kaleme alınan dizinin hikayesi; kusursuz bir anne, kariyer yapan bir kadın, eş, arkadaş ve evlat olarak görünen Emet (Sarayu Blue) karakteri üzerine odaklanıyor.

Mükemmel olmadığının farkında olan Emet'in her şeye sahip olmaya çalışması kendi mükemmeliyet standartlarından sapmasına ve kendisini pek iyi hissetmemesine neden olur.

19-05/21/i-feel-bad-afis.png

Oyuncu kadrosunda Blue'ya Paul Adelstein, Aisling Bea, Zach Cherry, Johnny Pemberton, James Buckley eşlik ederken yazar Aseem Batra ile birlikte Julie Anne Robinson, Poehler, Dave Becky ve Josh Maurer projenin yürütücü yapımcı künyesinde yer alan isimler.

"I Feel Bad" fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin