Bless This Mess 1. sezon 6. bölüm ne zaman? Sezon finali konusu ve fragmanı

Lake Bell ve Dax Shepard'lı ABC komedisi Bless This Mess'in sezon finali bölümünde neler olacak? Bless This Mess 1. sezon 6. bölüm konusu ve bölümden kareler...

Bless This Mess için sezon finali zamanı! ABC'nin sezon ortası komedi dizisi "Bless This Mess" geçtiğimiz hafta sezonun beşinci bölümü "In Hot Water" ile ekranlara geldi.

BLESS THIS MESS 1. SEZON 5. BÖLÜMDE NELER OLDU?

New York'taki monoton ve tatmin edicilikten uzak yaşamlarını bırakan Rio ve Mike çiftinin daha basit ve sakin bir yaşam sürmek maksadıyla Nebraska'ya taşınmalarını ancak burada işlerin planladıkları gibi yürümeyeceğini anlamalarıyla gelişen olaylara odaklanan dizinin son bölümünde Mike'ın, Rio'nun annesi Donna'nın parayı ödemesini reddetmesinden sonra çiftimiz yeni bir su ıstma sistemi temin edebilmek için para kazanmanın yollarını arar. Mike tavuklarının yumurtalarını yerel pazarda satmaya karar verirken; Rio ise terapi için yeni müşteriler bulmaya çalışır.

19-05/21/bless-this-mess-dizisi.jpg

BLESS THIS MESS 1. SEZON 5. BÖLÜM REYTİNGLERİ!

Dizi; Chelsea Devantez'in senaryosunu kaleme alıp, Molly McGlynn'ın yönetmen koltuğunda oturduğu bölümle izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.6 reyting oranı ve 2.66 milyon izleyici rakamlarını elde etti.

Ekran macerasına yüksek izlenme oranlarıyla iyi bir başlangıç yapan Bless This Mess sonraki haftalarda biraz düşüşe geçse de geçtiğimiz günlerde yayıncı kanaldan 2. sezon onayını almayı başarmıştı.

BLESS THIS MESS 1. SEZON 6. BÖLÜM (SEZON FİNALİ) NE ZAMAN?

Dominic Dierkes'in senaryosunu kaleme alıp; Josh Greenbaum'un yönetmen koltuğunda oturduğu sezon finali bölümü "The Estonian Method" 21 Mayıs 2019 Salı akşamı ABC ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

Peki, yeni bölümde izleyiciyi ne gibi gelişmeler bekliyor?

19-05/21/bless-this-mess-1x06-1558450365.jpg

BLESS THIS MESS 1. SEZON 6. BÖLÜM (SEZON FİNALİ) KONUSU

"The Estonian Method" – Mike (Dax Shepard) ve Rio (Lake Bell), katıldıkları yeni topluluğa kendilerini kanıtlamak amacıyla bölgedeki panayırın "en iyi tavuk yarışması"na değerli tavukları Priyanka ile katılırlar.

Rudy (Ed Begley Jr.) ile Constance (Pam Grier) arasındaki aşk kıvılcımları büyürken; Kay (Lennon Parham) ve Beau (David Koechner) ise bazı evlilik sorunlarıyla mücadele etmektedir.

Bölüm Konuk Oyuncusu: Rita Moreno (Theresa)

"Bless This Mess" fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin