Fosse/Verdon 1. sezon 7. bölüm ne zaman? Yeni bölüm konusu ve fragmanı

FX'in ödüllere aday iddialı mini dizisi Fosse/Verdon'ın yeni bölümünde neler olacak? Fosse/Verdon 1. sezon 7. bölüm konusu, fragmanı ve bölümden kareler...

Kaliteli oyuncu kadrosuyla dikkat çeken FX'in iddialı mini dizisi "Fosse/Verdon" geçtiğimiz hafta sezonun altıncı bölümü "All I Care About Is Love" ile ekranlara geldi.

FOSSE/VERDON 1. SEZON 6. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Sezonu sekiz bölümden oluşan ve efsanevi koreograf Bob Fosse ile Broadway dünyasının en iyi dansçılarından biri olarak kabul edilen Gwen Verdon arasındaki tutkulu aşk ile birlikte Broadway dünyasının bilinmeyen ve farklı yönlerini gözler önüne seren dizinin yayınlanan son bölümünde Bob birden fazla projenin içine çekilirken Gwen ile birlikte Chicago için yoğun provalara başlarlar. Ancak giderek artan baskı dayanamayacakları zorlu bir seviyeye çıkmaya başlar.

19-05/21/fosse-verdon-1x06-foto2.jpg

FOSSE/VERDON 1. SEZON 6. BÖLÜM REYTİNGLERİ

Dizi; Ike Holter'ın senaryosunu kaleme alıp; Minkie Spiro'nun yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun altıncı bölümüyle izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.1 reyting oranı ve 0.36 milyon izleyici rakamlarını elde etti.

FOSSE/VERDON 1. SEZON 7. BÖLÜM NE ZAMAN?

Joel Fields & Steven Levenson ikilisinin senaryosunu kaleme alıp, Thomas Kail'in (2 Broke Girls) yönetmen koltuğunda oturduğu yeni bölüm "Nowadays" 21 Mayıs 2019 Salı akşamı FX ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

Peki, yeni bölümde izleyiciyi ne gibi gelişmeler bekliyor?

19-05/21/fosse-verdon-1x06-foto1.jpg

FOSSE/VERDON 1. SEZON 7. BÖLÜM KONUSU

Gwen'in (Michelle Williams) Chicago'da kendi yaratıcı vizyonunu ortaya koymak için verdiği savaş Bob'un (Sam Rockwell) müzikal için giderek daha karanlıklaşan yaklaşımını zorlar.

"Fosse/Verdon" 1. sezon 7. bölüm frgamanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin