The Village 1. sezon 10. bölüm ne zaman? Sezon finali konusu ve fragmanı

The Village için sezon finali zamanı! Hikayesi komşuluk ilişkilerinin çok samimi olduğu bir apartmanda geçen NBC'nin duygu yüklü dizisinin yeni bölümünde neler olacak? The Village 1. sezon 10. bölüm konusu, fragmanı ve bölümden kareler...

The Village ilk sezonunu tamamlıyor! NBC kanalının "The Village" dizisi geçen hafta sezonun dokuzuncu bölümü "I Am Defiant" ile izleyici karşısına çıktı.

THE VILLAGE 1. SEZON 9. BÖLÜMDE NE OLDU?

The Village'ın yayınlanan son bölümünde; Ava'nın göçmenlik davasının görüldüğü gün The Village sakinleri kişisel korkularıyla yüz yüze gelir. Gabe ve Ava mahkemedeki büyük güne hazırlanır. Katie ise doğum yapma konusunda ders almaya başlar.

19-05/21/the-village-1x09.jpg

THE VILLAGE 1. SEZON 9. BÖLÜM REYTİNGLERİ! YENİ SEZON ONAYI DURUMU BELİRSİZ!

Dizi; Terrence Coli'nin senaryosunu kaleme alıp, Marta Cunningham'ın yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun dokuzuncu bölümüyle izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.6 reyting oranı ve 3.81 milyon izleyici rakamlarını elde ederken bir önceki haftaya benzer bir ekran performansı sergilemiş oldu.

Mevcut izlenme ortalamasıyla The Village'ın yeni sezon onayı alabilme şansı kritik durumda görünüyor.

THE VILLAGE 1. SEZON 10. BÖLÜM (SEZON FİNALİ) NE ZAMAN?

Cheryl Dunye'nin yönetmen koltuğunda oturduğu yeni bölüm "I Have Got You" 21 Mayıs 2019 Salı akşamı NBC ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

Peki, yeni bölümde izleyiciyi ne gibi gelişmeler bekliyor?

19-05/21/the-village-dizi-afisi.png

THE VILLAGE 1. SEZON 10. BÖLÜM (SEZON FİNALİ) KONUSU

The Village ailesi ihtiyaç halinde yeniden bir araya gelir...

Beklenmedik bir olay Katie (Grace Van Dien), Sarah (Michaela McManus) ve Nick'i (Warren Christie) tekrar birbirlerinin yörüngelerine getirir.

Patricia'nın (Lorraine Toussaint) kendisine konulan tanıyla ilgili mücadelesi, Ron (Frankie Faison) için yeniden bağlantı kurmasında beklenmeyen bir şans doğurur.

Ben (Jerod Haynes) ise geleceği ve geçmişiyle yüzleşir.

"The Village" 1. sezon 10. bölüm (Sezon finali) fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin