Kardeş Çocukları yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Sezon finalinde neler olacak?

Star tv'nin sevilen dizisi Kardeş Çocukları'nın sezon finali yapacağı 17. bölümün fragmanı yayınlandı.

Merve Mutlu
22 Mayıs 2019 - 10:12
Yeni Bölüm

Başrollerinde Mehmet Aslantuğ, Ayça Bingöl ve Nur Fettahoğlu'nun rol aldığı, Star tv'nin sevilen dizilerinden biri olan Kardeş Çocukları, bu hafta yayınlanacak olan 17. bölümü ile sezon finaline girecek. 

19-05/22/kardes-cocuklari-sezon-finalinde-neler-olacak-1558511198.png

Kardeş Çocukları sezon finalinde neler olacak?

Yıldırım Saner bir çocuğu olduğunu öğrendiğinden beri bu işin peşini bırakmamaya kararlıydı. Umay Kara ise ona gerçekleri söylememek için elinden geleni yaptı. Ümran'ı aldatarak Umay ile birlikte olan Yıldırım Saner, yaşadığını öğrendiği çocuğun en azından cinsiyetini öğrenmek istedi. Umay ise dikkatleri Hayat'tan uzaklaştırmak için erkek çocuğu olduğunu söyledi. 

19-05/22/hayat-1558511654.png

Umay'ın Hayat ve Ümran'ı Yıldırım'dan uzak tutmak istemesi onu tehlikeli bir oyuna soktu. Yıldırım'ın oğlu rolünü oynaması için Savaş'ı (Berkay Hardal) para karşılığında tutan Umay, bu tehlikeli planla başına neler geleceğini henüz bilmiyordu. Hayat ise annesini teyzesi ile aldatan Saner'in bir de başka bir kadından oğlu olduğunu öğrenince öfkeden deliye döndü. 

19-05/22/umay-kara.png

Ancak Umay'ın planları altüst oldu. Kendi tabiri ile gözünü para hırsı bürümüş, zapt edilemez bir serseri olan Savaş, kontrolden çıkmaya başladı. Daha fazla ganimet elde etmek için planları kendi lehine çeviren Savaş artık ikilinin korkularından biri oldu. 

Kardeş Çocukları 17. bölüm fragmanı (Sezon finali)

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin