İbrahim Büyükak Tutunamayanlar'a konuk oluyor!

TRT1'in sevilen dizisi Tutunamayanlar'da konuk oyuncu heyecanı yaşanıyor.

Merve Mutlu
24 Şubat 2020 - 13:06
Gündem

Başrollerinde Ece Çeşmioğlu ile Doğu Demirkol'un yer aldığı: Şinasi Yurtsever, Zafer Algöz, Bülent Çolak, Bora Akkaş, Hande Katipoğlu, Özlem Tokaslan, Dilek Çelebi Tunç, Uğur Serhan, Sahra Kübra Gümüş, Dilhan Naz Özgülüş, Yeliz Kuvancı, Barış Yıldız ve Asuman Dabak gibi isimlerin kadrosunda buluştuğu İstanbul Medya Akademisi ve Neden Film imzalı Tutunamayanlar dizisi yine muhteşem bir bölümle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

20-02/24/buyukak.png

Son olarak Arda Kural ve Bora Cengiz'in kadrosuna dahil olduğu heyecan yaratan absürt komedi dizisi Tutunamayanlar'ın bu hafta yayınlanacak olan yeni bölümünde: İbrahim Büyükak konuk olacak. Son zamanlarda, dizinin başrolü Doğu Demirkol'un da kadrosunda olduğu Bayi Toplantısı adlı filmde rol alan Büyükak, yeni bölümde izleyicilere komik anlar yaşatacak. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin