Çetin Tekindor Hay Sultan dizisi ile setlere dönüyor!

Bir süredir ekranlarda yer almayan Çetin Tekindor geri dönüyor.

Merve Mutlu
24 Şubat 2020 - 12:24
Gündem

1983 yılında yer aldığı Küçük Ağa dizisi ile televizyon dünyasında kendine yer açan ve Dönemeç, Önce Canan, Yılan Hikayesi, Kerem, Tutku Çemberi, Üzgünüm Leyla, Çaylak, Şeytan Ayrıntıda Gizlidir, Ödünç Hayat, Kabuslar Evi, Asi,İçerde gibi çok sayıda projede başarıyla rol alan Çetin Tekindor yeni dizisi ile ekranlara dönüyor. 

20-02/24/etin-tekindor.jpg

Türk sinemasının önemli isimlerinden biri olan Tekindor, "Mehmed: Bir Cihan Fatihi"  dizisinin ardından ekranlara ara vermişti. Akli Film imzası ile hazırlanan ve Sedat İnci'nin yönetmen koltuğuna oturduğu Hay Sultan dizisinin başrolünde yer almaya başlayan Tekindor, çekimleri bugün başlayan dizide Hz. Geylani karakterini canlandıracak. Kerem Arslanoğlu, Cemal Toktaş, Gülper Özdemir ve Kevork Malikyan gibi isimlerin de rol aldığı dizi, her hafta 2 bölümü ile ekranlarda olacak. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin