Tutunamayanlar dizisine Bora Cengiz de dahil oldu!

TRT1'in sevilen dizisi Tutunamayanlar'ın kadrosuna yeni oyuncu!

Merve Mutlu
24 Şubat 2020 - 11:51
Gündem

Ekranların Leyla ile Mecnun'dan sonraki yeni absürt komedi dizisi Tutunamayanlar'ın kadrosuna, sevilen oyuncu Arda Kural'ın ardından yeni bir oyuncu daha dahil oldu. 

20-02/24/tutunamayanlar.png

Başrollerinde Doğu Demirkol ile Ece Çeşmioğlu'nun yer aldığı, Şinasi Yurtsever, Zafer Algöz, Bülent Çolak, Bora Akkaş, Hande Katipoğlu, Özlem Tokaslan, Dilek Çelebi Tunç, Uğur Serhan, Sahra Kübra Gümüş, Dilhan Naz Özgülüş, Yeliz Kuvancı, Barış Yıldız ve Asuman Dabak gibi başarılı ve sevilen isimlerin kadrosunda bir araya geldiği dizi, İstanbul Medya Akademisi ve Neden Film’in ortaklığında hazırlanıyor. Sevilen ve şu ana kadar 6 bölümü izleyici ile buluşan dizinin yeni bölümlerinde yeni bir oyuncu daha kadroda yerini alacak. 

Bora Cengiz Tutunamayanlar dizisinde!

20-02/24/bora-cengz.png

Peri Masalı, Maskeli Balo, Türkan, Sana bir Sır Vereceğim, Yedi Güzel adam ve Bodrum Masalı dizilerinde rol alan Bora Cengiz, Tutunamayanlar dizisinin kadrosuna dahil oldu. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin