Beren Gökyıldız'dan yeni dizi geliyor!

Çocuk oyuncu Beren Gökyıldız yeni dizisi ile dönüyor.

Merve Mutlu
24 Şubat 2020 - 10:50
Gündem

Kocamın Ailesi dizisinde canlandırdığı Pelin karakteri ile oyunculuğa başlayan Beren Gökyıldız, Anne dizisinde canlandırdığı karakterle gönüllere taht kurmuş ve yıldızı parlamıştı. Daha sonra Bizim Hikaye dizisinde de rol alan çocuk oyuncu, daha sonra da Kızım dizisinde başrolü Buğra Gülsoy ile paylaşmıştı.

20-02/24/beren-gokyildiz.jpg

Rol aldığı projelerde oldukça sevilen çocuk oyuncu Beren Gökyıldız, en son Fox'un sevilen dizisi Mucize Doktor'da konuk oyuncu olarak yer almıştı.  Başarılı yapımcı Fatih Aksoy'un Anne ve Kızım adlı projelerinde birlikte çalıştığı Gökyıldız, yine aksoy'un yeni sezon için hazırlayacağı bir dram dizisinde başrolde yer alacak. Yetimhane konulu bir dizi olacağı bilinen dizi, ekran başındaki izleyicilere duygu seli yaşatmaya hazırlanıyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin