Arda Kural Tutunamayanlar dizisinde!

TRT1'in sevilen dizisi Tutunamayanlar'a yeni oyuncu geliyor.

Merve Mutlu
24 Şubat 2020 - 09:53
Yeni Bölüm

TRT1 ekranlarında başlayan ve Leyla ile Mecnun'dan sonraki yeni absürt komedi dizisi olarak görülen Tutunamayanlar dizisinin kadrosuna yeni oyuncular dahil olmaya devam ediyor. 

20-02/24/tutunamayanlar.jpg

Doğu Demirkol ile Ece Çeşmioğlu'nun başrollerinde yer aldığı ve ilham perisi gibi karakterlerle gerçek dışı bir senaryoya sahip olan dizinin hikayesi oldukça sevildi. İzleyicilerin beğenisini toplayan dizinin kadrosuna yeni bir isim daha katılıyor ve hikaye daha da genişliyor. 

Arda Kural Tutunamayanlar dizisinde!

20-02/24/arda-kural.png

Eyvah Kızım Büyüdü dizisi ile tanınan ve Şemsi Paşa Pasajı, Kuzenlerim, Lise Defteri, Canım Benim, Emret Komutanım, Kelebek Çıkmazı gibi birçok projede yer alan ve Türkiye'de Leonardo Di Caprio'ya benzerliği ile bir dönemde oldukça beğenilen yakışıklılığı ve oyunculuğu ile konuşulurken bir anda yaşadığı sorunlar nedeniyle sektörden uzaklaşan Arda Kural, Tutunamayanlar dizisinin kadrosuna dahil oldu.

Oyuncu Arda Kural dizide Küçük Prens karakterini canlandıracak. Uzun süre ara verdiği dizi setlerine geri dönen Arda Kural, "Ben de tutunamayanlardan biri olarak küçük prens karakteri ile geri dönüyorum. Hayata dair anlamları olan bir karakter." açıklamasını yaptı.  

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin