The Outsider 1. sezon 8. bölüm ne zaman? Yeni bölüm konusu ve fragmanı

Stephen King romanı uyarlaması korku-gizem türündeki The Outsider dizisinin yeni bölümünde neler olacak? The Outsider 1. sezon 8. bölüm konusu ve fragmanı...

Gizem ve korku öğelerini harmanlayan HBO dizisi "The Outsider" geçtiğimiz hafta "In the Pines, in the Pines" isimli sezonun yedinci bölümüyle ekranlardaydı.

THE OUTSIDER 1. SEZON 7. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Stephen King'in aynı isimdeki romanının ekran uyarlaması olan dizinin yayınlanan son bölümünde; Holly, Jack'e yardımcı olabilmek için planlanmış bir girişimde bulunur. Bu esnada Ralph ve Alec onların nerede olduklarını araştırmaktadırlar. Glory işe döndüğü ilk gününde kasaba dedikodularıyla karşılaşmasının ardından Howie'nin ailesinin finansal geleceğini nasıl güvence altına alacağına dair önerisini dikkate alır.

20-02/22/the-outsider-1-sezon-7-bolum-fotograf.jpg

THE OUTSIDER 1. SEZON 7. BÖLÜM REYTİNGLERİ! REYTİNGLER YÜKSELİŞTE!

Daina Reid'in yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun yedinci bölümü izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.29 reyting oranı ve 1,077 milyon izleyici rakamlarını elde edip şimdiye kadarki en yüksek rakamlarını ortaya koydu.

The Outsider'ın ilk sezonu 10 bölümden oluşurken sezon finali 08 Mart 2020'de gerçekleşecek.

THE OUTSIDER 1. SEZON 8. BÖLÜM NE ZAMAN?

Richard Price'ın senaryosunu kaleme alıp, J.D. Dillard'ın (Utopia) yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun sekizinci bölümü "Foxhead" 23 Şubat 2020 Pazar akşamı HBO ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

The Outsider'ın yeni bölümleri Türkiye'de her Pazartesi 22:00'de beIN SERIES SCI-FI'dan izlenebilir.

Peki, yeni bölümde izleyiciyi ne gibi gelişmeler bekliyor?

20-02/22/the-outsider-1x08-foto.jpg

THE OUTSIDER 1. SEZON 8. BÖLÜM KONUSU

Kötülük habercisi bir şeylerin döndüğünü hisseden Claude (Paddy Considine) Tennessee'deki erkek kardeşi Seale (Max Beesley) ile yeniden bağlantı kurar. Bu esnada Holly (Cynthia Erivo), Ralph (Ben Mendelsohn), Yunis (Yul Vazquez) ve Andy (Derek Cecil) kötü gücü tecrit etmek ve bir sonraki ölümü engellemek için onu takip eder.

Bu arada yerel bir mağara festivalini ziyaret eden bir aile kıl payı tehlikeli bir karşılaşmadan kaçınır.

"The Outsider" (HBO) 1. sezon 8. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin