The Outsider 1. sezon 7. bölüm ne zaman? Yeni bölüm konusu ve fragmanı

Stephen King romanı uyarlaması korku-gizem türündeki The Outsider dizisinin yeni bölümünde neler olacak? The Outsider 1. sezon 7. bölüm konusu ve fragmanı...

Gizem ve korku öğelerini harmanlayan HBO dizisi "The Outsider" geçtiğimiz hafta "The One About the Yiddish Vampire" isimli sezonun altıncı bölümüyle ekranlardaydı.

THE OUTSIDER 1. SEZON 6. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Korku ustası Stephen King'in aynı isimdeki romanının ekran uyarlaması olan dizinin yayınlanan son bölümünde; Holly, diğer iki gizemli çocuk cinayeti ile Frankie Peterson vakası arasındaki bağlantıyla ilgili olağandışı teorisini ortaya serer. Ralph şüpheci bir tutum takınırken; durumu daha fazla benimsemiş olan Yunis, Terry ile temasa geçen son kişi Claude'yi araştırmaya başlamalarını önerir. Ve Jack, Holly'yi tehlikeli bir yolculuğa çıkartır.

20-02/15/the-outsider-1x06-foto.jpg

THE OUTSIDER 1. SEZON 6. BÖLÜM REYTİNGLERİ

Karyn Kusama'nın yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun altıncı bölümü izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.22 reyting oranı ve 0.79 milyon izleyici rakamlarını elde edip bir önceki bölümüne kıyasla yükseliş gösterdi.

The Outsider'ın ilk sezonu 10 bölümden oluşuyor. Sezon finali 08 Mart 2020'de gerçekleşecek.

THE OUTSIDER 1. SEZON 7. BÖLÜM NE ZAMAN?

Dennis Lehane'nin senaryosunu kaleme alıp, Daina Reid'in (The Handmaid's Tale, Romper Stomper) yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun yedinci bölümü "In the Pines, in the Pines" 16 Şubat 2020 Pazar akşamı HBO ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

The Outsider'ın yeni bölümleri Türkiye'de her Pazartesi 22:00'de beIN SERIES SCI-FI'dan izlenebilir.

Peki, yeni bölümde izleyiciyi ne gibi gelişmeler bekliyor?

20-02/15/the-outsider-1x07-foto.jpg

THE OUTSIDER 1. SEZON 7. BÖLÜM KONUSU

Ralph (Ben Mendelsohn) ve Alec (Jeremy Bobb) nerede olduklarını izlerlerken; Holly (Cynthia Erivo), Jack'e (Marc Menchaca) yardımcı olabilmek için planlanmış bir girişimde bulunur.

Glory (Julianne Nicholson) işe döndüğü ilk gününde kasaba dedikodularıyla karşılaşmasının ardından Howie'nin (Bill Camp) ailesinin finansal geleceğini nasıl güvence altına alacağına dair önerisini dikkate alır.

"The Outsider" (HBO) 1. sezon 7. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin