Good Girls 3. sezon 1. bölüm ne zaman? Yeni bölüm konusu ve fragmanı

Başları beladan kurtulmayan üç sıkı arkadaşın çılgın ve talihsiz serüvenlerini ekranlara getiren Good Girls'ün 3. sezon açılış bölümünde neler olacak? Good Girls 3. sezon 1. bölüm fragmanı ve konusu...

İlk iki sezonu Netflix'ten de izlenebilen NBC dizisi "Good Girls3. sezonuyla geri dönüyor!

GOOD GIRLS NİHAYET GERİ DÖNÜYOR!

Universal TV yapımcılığında hazırlanan, başrollerinde Christina Hendricks, Retta ve Mae Whitman'ın yer aldığı dizi 16 bölümlük yeni sezonuyla 16 Şubat 2020'de geri dönüyor.

Ione Skye (Camping, Say Anything), Jackie Cruz (Orange is the New Black) ve Charlyne Yi (Doktor House) yeni sezonunda oyuncu kadrosuna dahil olan yeni isimler olarak dikkat çekiyor.

GOOD GIRLS 2. SEZON 13. BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Yayınlanan son bölümde; Turner, Beth'i mat etmek üzereyken; kadınlar geçmişlerindeki çürük yumurtalarla mücadele etmek zorundadır. Bu arada Rio, Beth'e büyük bir jest yapar ve yeni bir iş fırsatı belirir.

20-02/17/good-girls-dizisi.jpg

GOOD GIRLS 3. SEZON 1. BÖLÜM NE ZAMAN?

Good Girls; Bill Krebs & Jenna Bans'ın senaryosunu kaleme aldığı üçüncü sezon açılış bölümü "Find Your Beach" ile 16 Şubat 2020 Pazar akşamı NBC ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

Peki, sezon açılışı bölümünde izleyiciyi ne gibi gelişmeler bekliyor?

20-02/17/good-girls-3-sezon-poster.jpg

GOOD GIRLS 3. SEZON 1. BÖLÜM KONUSU

Rio'nun (Manny Montana) ölümü üzerine duyduğu suçlulukla mücadele etmeye çalışan Beth bu arada yeni bir arkadaş edinir.

Kadınlar en son iş girişimlerini en mükemmel hale getirirlerken; Ajan Turner (James Lesure) ve şaşırtıcı muhbiri yeni işlerini başlatma planlarını içinden çıkılmaz bir hale sokar.

"Good Girls" (NBC) 3. sezon fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin