Özge Özpirinççi ve sevgilisi Burak Yamantürk aynı dizide!

Ünlü oyuncu çift aynı dizide yer alacak.

Merve Mutlu
17 Şubat 2020 - 09:41
Gündem

En son Kadın dizisinde rol alan ve Bahar Çeşmeli karakteri ile Fox ekranlarında izleyici karşısına çıkan Özge Özpirinççi, yeni Netflix dizi projesi için hazırlıklarına devam ederken, dizinin kadrosuna oyuncunun sevgilisi olan oyuncu Burak Yamantürk de dahil oldu. 

20-02/17/zpirincci-nin.jpg

Başrollerinde Özpirinççi ile başarılı oyuncu Birkan Sokullu'nun yer alacağı Çağan Irmak yönetmenliğinde çekilecek olan 8 bölümlük dizinin hazırlıkları devam ediyor. Ay Yapım'ın hazırladığı dizinin çekimlerine mart ayında başlanması planlanıyor. Senarist Ece Yörenç'in imzasını taşıyacak olan dizinin adı ve diğer detayları ise henüz bilinmiyor. 

Burak Yamantürk ve Özge Özpirinççi aynı kadroda!

20-02/17/zpirincci.jpg

Uzun bir süredir beraber olan ve aşklarını dolu dolu yaşayan ünlü çift, yeni dizinin kadrosunda buluştu. Özpirinççi'nin başrolde yer alacağı dizide Yamantürk'ün hangi karakteri canlandıracağı ve proje detayları henüz bilinmiyor. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin