Payitaht Abdülhamid'in Tahsin Paşa'sı Bahadır Yenişehirlioğlu Abdülhamid sevgisini anlattı!

TRT1'in sevilen dizisinin sevilen karakterinden açıklamalar geldi.

Merve Mutlu
17 Şubat 2020 - 11:01
Gündem

Beykoz Belediyesi’nin düzenlediği, Prof. Dr. Necmeddin Erbakan Kültür Merkezi'nde gerçekleşen Abdülhamid Han Söyleşisi, hanedan torunu Orhan Osmanoğlu'nun katılımıyla gerçekleşti. TRT1'in sevilen dizisi Payitaht Abdülhamid'in Tahsin Paşa'sı Bahadır Yenişehirlioğlu da Abdülhamid Han hakkında konuştu. 

20-02/17/tahsin-pasa.jpg

sputniknews'in haberine göre Abdülhamid Han dönemi hakkında konuşan Yenişehirlioğlu, Han'a olan sevgisini ve duygularını şu şekilde anlattı: "Bende Abdülhamid Han aşkı çok büyüktür. Dizinin final sahnesini izleyince ayağa kalkıp alkışladık, ben gidip Orhan Osmanoğlu’na sarıldım ve onu kokladım. Şaşırdığını görünce ben sizi değil Abdülhamid Han’ı kokluyorum dedim. Ben bu dizinin sıradan bir dizi olduğunu düşünmüyorum. TRT bana bu teklifi yaptığında, projeyi ve niyeti o dakika anladım. Abdülhamid dönemi ile günümüz birbirine çok benziyor. O dönemin anlatılması bugünün daha iyi anlamamızı ve yarını daha iyi şekillendirmemizi kolaylaştırır. Bizim ailemizde Abdülhamid çok sevilir, annem tam bir Abdülhamid hayranıdır"

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin