Survivor Cemal Can Canseven kimdir? Nereden tanıyoruz?

Survivor 2020 nihayet başladı. Survivor Cemal Can Canseven kimdir sorusu da akılları karıştırdı.

Merve Mutlu
17 Şubat 2020 - 11:27
Gündem

tv8 ekranlarının sevilen yarışma programı Survivor 2020'nin ünlüler ve gönüllüler takımındaki yarışmacılar oldukça büyük ilgi görüyor. Yarışmada gönüllüler takımındaki Cemal Can Canseven kimdir? Nereden tanıyoruz? sorularına da cevap veriyoruz. 

20-02/17/cemal-can-canseven.jpg

Acun Ilıcalı'nın kanalında başlayan ve yayınlandığı her sezonda büyük ilgi gören Survivor 2020 bu sene de birbirinden renkli yarışmacıları ile ekranlardaki yerini aldı. Ersin Korkut'tan Tuğba Melis Türk'e, Uğur Pektaş'tan Yasin Obuz'a birçok ismin yer aldığı yarışmanın dikkat çeken isimlerini sizler için inceliyoruz. 

Survivor 2020 Cemal Can Canseven kimdir?

20-02/17/cemal-can.png

Sosyal medya fenomeni olan Cemal Can, ünlü makyaj youtuberı Danla Bilic'in en yakın arkadaşı olarak sosyal medya hesaplarında yer alarak tanınmaya başladı ve daha sonra kendi hesaplarını açtı. İzmir doğumlu olan bu genç isim 24 yaşında. Selanik göçmeni bir babanın oğlu olan Can,  İstanbul'da Yeditepe Üniversitesi Reklam Tasarımı ve İletişim bölümünü okumaya başladı. okulunu dondurup İstanbul DJ Academy'de DJ'lik eğitimi almaya başlayan Cemal Can, sosyal medya ile uğraşmaya devam ediyordu. 

Cemal Can'ın Survivor fotoğrafı herkesi güldürdü!

20-02/17/survivor-2020-cemal-can.png

Cemal Can Canseven, gündelik hayatında blogger olarak kaliteli ve karizmatik fotoğraflarını paylaşıyordu. Dominik adasında çekilen Survivor'da ise kendisine kısa gelen eşofmanı ve sıkıca kapattığı kapüşonu ile görüntülenince sosyal medyada gülünenler arasına girdi. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin